Tatoodoo Drive Studios

Af Birgit Waltenburg, 9. maj 2018

Danskproduceret indhold til Facebook Watch

Produktionsselskabet Drive Studios og Tattoodo bliver de første i Skandinavien til at producere indhold til Facebook Watch.

I september 2017 lancerede Facebook deres videotjeneste Facebook Watch, hvor de viser helt nye og originale TV programmer, som et led i deres videre indtog på videomarkedet. I første omgang er tjenesten kun tilgængelig for de amerikanske brugere. 

Tattoodo har i samarbejde med Drive Studios udarbejdet en ny multi-platform video content strategi gennem længere tid. Det samarbejde medførte i starten af 2018, at Tattoodo og Drive Studios var nogle af de første til at producere til Facebooks live tjeneste med showet “Mystery Tattoo” som er skabt af Tattoodo.

Johan Plenge, CEO for Tattoodo udtaler: “Mystery Tattoo blev en kæmpe success og havde et reach på 50 millioner, hvilket har været en af grundene til at Facebook har bestilt en ny serie fra os."

Den nye serie “The Tattoo Shop” har fokus på tatoveringskunsten som kunstform og foregår i en nyåbnet tattoo shop i bydelen Wynwood i Miami, som pt er et af de store hotspots i USA. Her følger man anerkendte tatovører som Ami James (Miami Ink, NY Ink), Chris Nunez (Ink Master, Miami Ink), Chris Garver (Miami Ink), Darren Brass (Miami Ink) and Tommy Montoya (NY Ink), mens de er ved at åbne shoppen Liberty City Tattoo. 

Sigurd Bæk Jensen, CEO hos Drive Studios, udtaler: “Vi har haft et fantastisk hold i Miami, og Facebook har været fantastiske at arbejde sammen med. Serien har nogle store karakterer i centrum og vil i højere grad end andre programmer om tatoveringer, levere nogle fortællinger, der både appellerer til det community, der i forvejen har en passion for tatoveringer og til seere der er på udkig efter gode historier.”

Hvert af de 8 afsnit af The Tattoo Shop er af 15 minutters varighed og havde premiere på Facebook Watch den 15. marts 2018.

ProAV Digital

ProAV7 20 forsideNET

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Shure SLX-D
  • Lys til streaming
  • Ung selvstændig
  • Frihedsmuseet
  • Redigering på iPad

Læs alt lige HER

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her