christina sulebakk HBO

Foto: HBO/WarnerMedia

Af Birgit Waltenburg, 23. juli 2020

Dansker bliver ny chef for HBO i Europa

Danske Christina Sulebakk træder ind som ny chef for HBO Europa, hvor hun skal referere direkte til den øverste chef for Warnermedia Entertainment Networks, President, Priya Dogra. Det oplyser HBO Nordic i en pressemeddelelse.

Christina Sulebakk overtager ansvaret med øjeblikkelig virkning, mens hidtidige adm. direktør Hervé Payan forlader selskabet efter otte år på posten. Hervé Payan fortsætter frem til slutningen af august for at sikre en glidende overgang.

Christina Sulebakk har været ansat i HBO Europe i mere end otte år, senest som executive Vice President, marketing- og distributionschef. Hun har spillet en "central rolle" i HBO's europæiske forretnings omlægning til streaming, lyder det.

"Christina er en enormt talentfuld leder, der har været en vigtig faktor for HBO Europe’s succes. Hun har en dyb forståelse for direct-to-consumer-markedet, og hun har spillet en central rolle i udviklingen af ​​vores internationale planer. Hun bliver en nøglefigur, når det kommer til at skabe vækst for os i Europa," udtaler Priya Dogra i meddelelsen.

"Jeg kunne ikke være mere begejstret for min nye rolle og vores ambitiøse planer for HBO Europe(...). Jeg kan ikke vente med at komme i gang med de muligheder, der ligger foran os, og at bygge videre på det stærke fundament, der er Hervés arv," udtaler Christina Sulebakk i meddelelsen.

 

kilde: mediawatch.dk

 

ProAV Digital

Forside teaser 5 20 NET2

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Live Streaming
  • Peter Albrechtsen
  • Canon 1DX
  • The Cube
  • NowTek

Læs alt lige HER

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her