17. november 2011

Danske Spil lancerer TV-kanal

 'KanalSport' skal ligge i YouSees Fuldpakke, men kun digitalt. Det betyder, at ca. 20 procent af landets husstande kan modtage den, da det ikke er alle Fuldpakke-kunder, der kan se digitale kanaler.

YouSee-pakkerne rummer allerede ganske mange sportskanaler eller kanaler med meget sport, herunder TV 2 Sport, Eurosport, TV3+ m.fl. Vicedirektør Ulf Lund, YouSee, vil ikke kommentere, om de andre tv-kanaler har været orienteret om planerne.

Han understreger, at KanalSport ikke bliver en egentlig konkurrent til de mange eksisterende sportskanaler eller sportsbærende kanaler i YouSees pakker.

YouSees genindtræden som kanalaktør bør ikke overraske mediemarkedet. Selskabet har før signaleret, at man var klar til at være del af et tv-kanal projekt, hvis særlige forhold gjorde sig gældende. Denne gang er det troen på kombinationen af sport tv og spil.

“Vi tror, at løbende news desk, live-transmissioner og magasinprogrammer – kombineret med odds og andre spilleinformationer som et centralt element – vil skabe en interessant kanal, der fylder et hul i markedet. Og så kan vi godt lide samarbejdet med DIF om at få de ”glemte” sportsgrene” ind på tv-skærmene,” siger Ulf Lund.

Tv-kanalen ‘KanalSport’ vil sende niche-sportsgrene til godt en halv mio. husstande, som skal danne en platform for udbud af Danske Spils sportsvæddemål.

Adm. direktør for Danske Licens Spil, Jens Aalsøe siger til Børsen, at målet er at skabe en ny kommunikationsplatform, hvor spil er omdrejningspunktet.

KanalSports adm. direktør, Holger Kristiansen, kalder tv-kanalen en nyskabelse på det danske tv-marked.

“Den kombinerer nyheder, live-sport og spil på en måde, som ikke er set før. Og den vil dække en masse sportsgrene, som man ikke finder på andre kanaler. I denne sammenhæng giver vores samarbejde med DIF adgang til en masse godt indhold, og vores studier bliver placeret i Idrættens Hus i Brøndby,” siger han i en pressemeddelelse.

Kanalens økonomi, herunder udgifter til produktion af sportsevents og drift af en rigtig broadcast tv-kanal, er endnu uklar, men den vil primært blive finansieret af sponsorindtægter. 

Kilde: mediawatch.dk

ProAV Digital

Forside 4 21 teaser

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Innovation House
  • Pascal Audio
  • Streaming
  • Trådløs 4K
  • Naturkraft
  • Demo/brugt udstyr

Læs alt lige HER 

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her