Ronnie Bach Nordic Screen

Af Birgit Waltenburg, 4. februar 2020

Dansk virksomhed indgår samarbejde med LG omkring ny App

Den danske skærmsoftware virksomhed NordicScreen, som er mest kendt for deres brugervenlige og intuitive editor til infoskærme samt driftsikre løsninger med traditionelle HDMI og PC Playere, har nu gjort det endnu nemmere og billigere at benytte infoskærme. NordicScreen har sammen med LG udviklet en App, der kan køre på alle LG skærme med WebOS - uden ekstra hardware!

Med en indbygget Player, slipper du for at opsætte og tilkøbe ekstra hardware. Traditionelt set benytter man typisk en Player, der skal tilsluttes via HDMI eller en computer der står tændt. Det koster penge både i indkøb samt udgifter til strømforbrug, som en indbygget Player i skærmen ikke har. LGs skærme er desuden meget strømbesparende og dermed den billigste løsning.

"Målet er at få brugernes informationer ud på infoskærme hurtigt og uden brug af ekstra hardware. Med LG Appen er det som at have et smart TV og trykke på Netflix knappen," udtaler Ronnie Bach/CTO

Ronnie Bach/CTO og medstifter af NordicScreen, er tidligere kendt for, at skabe store og driftsikre digitale løsninger. Ronnie var tidligere medstifter af Danmarks største hostingvirksomhed, DanDomain, som revolutionerede hele domæne-og hostingbranchen.

 ”Det er den største trend inden for Digital Skiltning at bruge den interne afspiller i skærmene til at afvikle indholdet. Især på LG skærme er det blevet populært, da omkostningen, stabiliteten og serviceforhold er betydeligt bedre end at bruge en ekstern player. Derfor har samarbejdet med NordicScreen været ekstra vigtigt for LG, da NordicScreen ikke alene er lokale, men har udviklet en pallette af software til brug i en moderne virksomhed som samler alle virksomhedens behov for digital skiltning i en simpel løsning. Vi ser frem til et langvarigt samarbejde som rækker langt ud over hvad vi i dag forstår ved Digital Skiltning," udtaler Henrik Lehd, Sales Manager hos LG.

ProAV Digital

ProAV6 forside NET

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Aputure 600D 
  • Grundfos
  • Camilla Hylleberg
  • Hotel Koldingfjord
  • NNTV

Læs alt lige HER 

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her