20. oktober 2010

Dansk lyd på vej til Kina

Innovationsnetværket Dansk Lydteknologi har oprettet et ’memorandum of understanding’ med China Audio Industri Association med henblik på at udbygge samarbejdet mellem deres medlemmer. Gennem en række aktiviteter og møder på kinesisk grund er danske lydteknologiske virksomheder nu ved at gribe fat om det nye store produktionsland og marked, Kina.
 
Med en eksportværdi på mere en 20 mia. om året, er dansk lydteknologi allerede en vigtig del af den danske økonomi. Når lydteknologiens kompetencer og innovative produkter møder det hastigt voksende kinesiske marked med 1,3 mia. indbyggere, er der en begrundet formodning om, at det vil sætte Danmark og dansk lydteknologi i en endnu stærkere position.

I maj måned besøgte en delegation på 10 personer fra Chinese Audio Industry Association Danmark. Her mødte de en række medlemmer fra Netværk for Dansk Lydteknologi. Mødet var arrangeret som et samarbejde mellem Invest in Denmark og udenrigsministeriets Innovation Center Denmark i Shanghai . Ved mødet i maj måned blev ’memorandum of understanding’ underskrevet. Den omfatter blandt andet en opfordring til begge parters medlemmer om at overholde gældende internationale og nationale love. En sådan aftale bidrager således til at sikre danske virksomheder mod ulovlig kopiering af deres produkter.
Samarbejdsaftalen og mødet i maj måned bliver nu fulgt op af en række aktiviteter på kinesisk grund i oktober og november måned.

ProAV Digital

Forside teaser 5 20 NET2

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Live Streaming
  • Peter Albrechtsen
  • Canon 1DX
  • The Cube
  • NowTek

Læs alt lige HER

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her