16. juni 2014

Dansk ISS-film vinder priser i USA

Filmen ”The Power of the Human Touch” er netop blevet tildelt to imponerende priser ved den prestigefyldte amerikanske Hermes Creative Awards. Den ny corporate film, som bl.a. skulle være med til at profilere ISS i forbindelse med børsnoteringen for nylig, vandt intet mindre end Platin i kategorien ”Corporate Image” og Guld i kategorien "Public Relations".

"Så vokser træerne åbenbart alligevel ind i himlen", siger instruktør Marcus Mandal fra det danske filmselskab Citizen Dane, der har produceret vinderfilmen. ”Det var vigtigt for os at sætte fokus på de mange medarbejdere over hele verden, der er alt afgørende for ISS’ succes – og det må jo være lykkedes meget godt”.

Citizen Dane har stor erfaring med at lave film for især erhvervslivet, og optagelserne har fundet sted over hele verden fra Shanghai til New York.

”Filmen er en vigtig del af kommunikationen med alle vores interessenter, både internt og eksternt, da den på en rigtig fin måde fortæller, hvem vi er. Med filmen får man ansigter på nogle af vores mere end 530.000 medarbejdere, og den giver et troværdigt billede af, hvad ISS kan”, siger Peter Ankerstjerne, der er global marketingdirektør for ISS.

ISS har igennem de seneste år været igennem en større transformationsproces, som nu også gerne skulle afspejles i virksomhedens brand og corporate image. Derfor besluttede man at gøre mere ud af at re-positionere virksomheden gennem de mange medarbejdere, som man kan møde hos ISS’ kunder over hele verden.

Filmen ”The Power of the Human Touch” modtog i sidste måned desuden en Telly Award i kategorien ”Corporate Image”, også i USA.

ProAV Digital

Forside 4 21 teaser

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Innovation House
  • Pascal Audio
  • Streaming
  • Trådløs 4K
  • Naturkraft
  • Demo/brugt udstyr

Læs alt lige HER 

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her