5. januar 2011

Dansk filmprojekt med IT støtte

 Umiddelbart er filmproduktion og it-konsulentvirksomhed ikke forretningsområder, man normalt forbinder med hinanden. Men da muligheden for at kombinere et stort kundearrangement med et sponsorat af en spillefilm opstod, valgte 7N at blive måske den første danske virksomhedssponsor af et dansk spillefilmsprojekt.

”Vi arrangerer hvert år en stor event for vores medarbejdere, kunder og andre forretningsforbindelser. Ligesom de foregående år afholder vi det også i år i biografen og i stedet for igen at invitere til en stor blockbuster-film, synes vi, at Peter Gantzlers projekt er interessant. Det er det af flere årsager – dels er det Peter Gantzlers debut som instruktør og producent, og dels har Peter Gantzler sammen med producer Melek Caglar formået at bringe nytænkning og innovation ind i et filmprojekt. Sådan et projekt vil vi gerne forbindes med, særligt når det også passer ind i vores egen arrangementsplanlægning,” siger CEO Lars Wørzner, 7N.

Peter Gantzlers film ’Dreng’ har premiere i biograferne den 27. januar. Traditionelt er det produktionsselskabet alene, som betaler udgifterne for en spillefilm. ”7N har naturligvis hverken haft indflydelse på manuskript eller instruktion, og vi indgår heller ikke i filmen – det havde været useriøst. For os handler det om at kombinere vores arrangement for vores 250 danske it- konsulenter, vores kunder og vores forretningsforbindelser med muligheden for at støtte en ny måde at finansiere og markedsføre en film på. Jeg er imponeret over Peter Gantzlers forretnings- og markedsforståelse, og ligesom 7N bygger på en moderne måde at skabe it-konsulentvirksomhed, tror jeg, at Peter Gantzler vil være med til at modernisere den måde, man traditionelt har markedsført film på,” siger CEO Lars Wørzner, 7N.

ProAV Digital

ProAV7 20 forsideNET

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Shure SLX-D
  • Lys til streaming
  • Ung selvstændig
  • Frihedsmuseet
  • Redigering på iPad

Læs alt lige HER

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her