Light Partner+Skive Theater

Af Birgit Waltenburg, 7. januar 2021

Dagligdagen bliver nemmere på Skive Theater

Skive Theater har i mere end 125 år været centrum for hele Skive og omegns kulturliv. Igennem de senere år er der kommet et øget fokus på bredden af de arrangementer som præsenteres i Skive Theater. Det har bl.a. betydet, at teatrets 8 år gamle lydpultsystem trængte til en opgradering.

Til den nye løsning var der flere parametre, der skulle gå op i en højere enhed. Det nye system skulle være mere fleksibelt, kompakt og være i stand til at kunne lave alle typer arrangementer; alt fra stand-up med 3 kanaler til liveband med mange kanaler. En stor faktor var også opsætning- og nedtagningstiden samt mulighed for afvikling af foredrag via remote controller direkte i et mixrack.

Valget faldt på Allen & Heaths dLive system, helt specifikt en C1500 lydpult med tilhørende flipcase så systemet er lynhurtigt at opsætte og pakke væk igen. C1500 er i stand til at tilbyde den ønskede fleksibilitet og til trods for dens kompakte form har C1500 12 fadere over 6 lag og med den tilkøbte IP8 remote controller har man yderligere 6 ekstra lag med 8 fadere. Det bringer det totale antal af tilgængelige faderstrips op på 120.

 

Læs artikel om Skive Theater HER

 

Valg af mixrack faldt på A&H DM32 med reduntant på PSU samt med AES- og Dante kort. Der er også købt et DX168 AudioRack som giver udvidelser på I/O samt kan fungere som en breakout box på scenen så man kun skal trække et netværkskabel fra AudioRack til MixRack

Anders Holm som er Teknisk Chef hos Skive Theater - og indehaver af AHX udtaler: "Med det nye dLive system er dagligdagen blevet nemmere. Opsætning/nedtagning er gået fra 15 minutter, til 2. Dertil er der en masse nye features som vi ikke havde i vores gamle system. 16 FX, massere af multibånds comp. Samt en meget åben Bus-struktur. Det er rigtigt sjovt at stå med en pult hvor næsten alle tænkelige muligheder er til stede. I forhold til vores gamle system, er lydkvaliteten også blevet løftet. Det hele er meget mere “Åbent” samt “Stort”. Det er næsten som om frekvensområdet er blevet dobbelt så stort uden det er det.”

ProAV Digital

ProAV2 Forside NET

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Videoredaktion
  • AVID Carbon
  • Mikrofon til tasken
  • Midas Heritage
  • Morten Raarup
  • Demo/brugt udstyr

Læs alt lige HER

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her