MonitorB Nytfra 150816 Groen

Af Birgit Waltenburg, 27. marts 2017

Cymatic Audio til Cyber Farm

Cymatic Audio – hollandsk producent af brugervenlige flerspors playback- og recording systemer – har udnævnt Cyber Farm til skandinavisk distributør.

Cyber Farms Peter Malmstrøm udtaler: "Flere musikere, bands og solister bruger i dag backtracks som en integreret del af deres live performance, men at tage en computer med på scenen er både upraktisk og risikabelt. Derfor er mange på udkig efter et stabilt og pålideligt system, der kan afvikle mange spor med en praktisk og fleksibel brugerflade."

Flagskibet er Cymatic Audios uTrack 24, der med 24 spors optagelse/playback pr. enhed og mange udvidelses- og netværksmuligheder som MADI, AES67 og WIFI Remote styring, er det oplagte valg til større produktioner og til “virtual soundchecks”.

Til mindre setups har Cymatic Audio prisbillige 16-pors afspillere og recordere, som rammer lige ind i behovet for superenkel no-nonsense betjening til den ofte hektiske situation i en liveoptræden.

Nyeste produkt fra Cymatic Audio er uTrack-X32, et udvidelseskort til Midas/Behringer M32/X32 live pulte, der giver 32 spors optagelse direkte fra pulten til et USB medie uden brug af ekstra hardware samt mulighed for playlists.

ProAV Digital

ProAV7 20 forsideNET

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Shure SLX-D
  • Lys til streaming
  • Ung selvstændig
  • Frihedsmuseet
  • Redigering på iPad

Læs alt lige HER

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her