CT Bright

Af Birgit Waltenburg, 15. oktober 2021

Creative Technology underskriver kontrakt om køb af Bright Group

Creative Technology Northern Europe AB og moderselskabet NEP Group har underskrevet en bindende kontrakt på køb af Bright Group, som er en 360 graders leverandør til live event services i Nord Europa. Aftalen trådte effektivt i kraft 11. oktober 2021 og er med forbehold for endelig godkendelse fra det Norske konkurrenceråd. Aftalen forventes afsluttet ultimo 2021.

Creative Technology Northern Europe og Bright Group vil frem til aftalen er endelig fortsat arbejde som uafhængige og separate selskaber.

Bright Group startede i 2011 og har efterfølgende opkøbt flere end 20 underholdningsselskaber i Norden. Bright Group har i dag ansatte i Sverige, Norge og Finland.

”Dette opkøb vil uden tvivl blive godt for vores kunder i både Nord Europa og globalt,” siger Graham Andrews, Global President, NEP, Live Events. ”Med tilføjelsen af Bright Group's ressourcer til NEP`s og Creative Technology division vil det give os muligheden for at tilbyde vores kunder det bedste af det bedste i innovative løsninger, talent og ressourcer. Det er ligeledes et fint kulturelt match. Vi har meget respekt for Bright Groups arbejde og deres ansatte.”

”Der er så mange synergier i at binde disse selskaber sammen, det er et perfekt setup i form af kapacitet og styrke på det norske og svenske underholdningsmarked. Endelig giver det Bright Group og deres ansatte mulighed for at servicere deres kunder med CT og NEP`s selskaber rundt om i verden. Det er enormt spændende,” siger Patrik Dejve, Managing Director, Creative Technology Northern Europe.

ProAV Digital

Forside 8AV21

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • ProAV Expo 
  • Podcastlyd
  • Canon XF605
  • ASUS Display
  • ProAV Award

Læs alt lige HER 

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her