CPH TV festival

Foto: Copenhagen TV Festival

Af Birgit Waltenburg, 30. september 2020

Copenhagen TV Festival bliver digital

Efter tæt dialog med både broadcastere og producenter er det ud fra et forsigtighedsprincip besluttet, at dette års Copenhagen TV Festival bliver digital. Festivalen afholdes stadig som planlagt den 23. + 24. november 2020. 

"Det er selvfølgelig drøn ærgerligt, at vi ikke kan mødes, som vi plejer. En fordel ved en digital festival er dog, at inspirationen kan nå ud til endnu flere i tv-branchen. Det er netop også vores fokus. Vi vil skabe en digital festival for så mange som muligt, og som i sin form stadig kan styrke fællesskabet og den faglige inspiration," udtaler Mette Sig, festivaldirektør for Copenhagen TV Festival.

Det er festivalens executive udvalg, der har truffet beslutningen. Og de ser det som afgørende, at Copenhagen TV Festival omstiller sig i lyset af den stigende smitte i samfundet.

"Copenhagen TV Festival er fuldstændig centralt for den danske produktionsbranche. Det er bydende nødvendigt, at vi har et forum, hvor vi kan dele erfaringer, hente inspiration og træde ud af dagligdagens hamsterhjul. At vi kan gennemføre festivalen på trods af de udfordringer vi har med en verdensomspændende pandemi, er helt afgørende, og jeg glæder mig usigeligt til at se, hvordan vi kan afvikle festivalen på en helt ny måde og forhåbentlig nå ud til endnu flere i den danske tv-branche," siger Fredrik Hillerbrand, CEO i Warner Bros. Denmark, medlem af festivalens executive udvalg samt formand for Producentforeningens bestyrelse.

Samtidig understreger executive udvalget vigtigheden af, at broadcasterne og producenterne stadig får den naturlige sparring og vidensdelingen fra hinanden, som Copenhagen TV Festival er med til at facilitere hvert år.  

ProAV Digital

ProAV7 20 forsideNET

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Shure SLX-D
  • Lys til streaming
  • Ung selvstændig
  • Frihedsmuseet
  • Redigering på iPad

Læs alt lige HER

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her