1. august 2011

Champions League fortsætter på TV3+

 Rettighederne strækker sig til og med Champions League-turneringen i 2014/15. Rettighederne omfatter både tv-dækningen på free-tv, pay-tv og Internet.

I Danmark betyder rettighederne, at TV3+ har førstevalg på alle kampdage og at TV3+ dermed kan fortsætte live-dækningen af Champions League både tirsdage og onsdage – foreløbig frem til og med 2015.

”Rettighederne til Champions League er yderst attraktive for enhver tv-station. MTG og TV3+ har siden starten i 1993 været med til at udvikle denne fantastiske fodboldturnering på tv med vores eksklusive dækning. Og med sikker dansk deltagelse i gruppespillet fra sæsonen 2012, er det en stor glæde for os, at vi også fremadrettet er den udbyder, der kan give seerne verdens bedste klubturnering på tv. Vi har som bekendt også rettighederne i den kommende sæson, hvor vi naturligvis håber på en gentagelse af FCK’s flotte indsats sidste sæson. Hvis de formår at kvalificere sig til gruppespillet,” siger TV3 Sportens chef, Peter Nørrelund.

Champions League-kampe vil under MTG blive sendt på Free-tv og Pay-tv i Skandinavien. Kampene vil også blive gjort mulige at se på både mobil-tv og Internet hos Viaplay, MTG's internetbaserede streamingsite. Viaplay udbydes både på PC, tablets, smartphones og tv med internetadgang.

ProAV Digital

Forside 4 21 teaser

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Innovation House
  • Pascal Audio
  • Streaming
  • Trådløs 4K
  • Naturkraft
  • Demo/brugt udstyr

Læs alt lige HER 

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her