24. januar 2013

Cecilie Hother vender tilbage til TV 2

Cecilie Hother vender hjem til TV 2 som vært på TV 2s nye fritidskanal TV 2 Fri og bliver en af de bærende værter i de daglige udsendelser fra FRIHUSET.

TV 2s nye fritidskanal, TV 2 Fri, har dermed fundet den første af hovedværterne til udsendelserne fra FRIHUSET, hvorfra der hver dag skal sendes to timers direkte tv til danskerne.

 

- Jeg elsker nye udfordringer, og med denne er jeg så heldig, at det kombinerer mine faglige kompetencer med min lyst til at prøve noget helt nyt.  Der er ikke noget mere motiverende end at være med til at bygge noget op fra bunden. På TV 2 Fri får jeg mulighed for at prøve kræfter med en ny værtsrolle og tage temperaturen på andet og mere end vejret, og det glæder jeg mig rigtig meget til. Det bliver fantastisk at komme i gang og være med til at give danskerne et nyt program på en ny kanal, siger Cecilie Hother, kommende vært på TV 2 Fri.

Maiken Wexø, der er kanalchef for TV 2 Networks og dermed også for TV 2 Fri, er begejstret over Cecilies comeback hos TV 2:

- Vi har længe haft kig på Cecilie til rollen som vært i FRIHUSET, så vi er meget glade for nu at kunne melde vores samarbejde ud. Cecilie er god til at tale med mennesker og har stor interesse for alle de ting, som vi vil beskæftige os med på TV 2 Fri, og så har hun en skøn udstråling og et friskt humør, som er meget smittende, og som danskerne kan glæde sig til at være i selskab med hver dag på Fri fra 1. maj, siger Maiken Wexø. 

ProAV Digital

Forside 4 21 teaser

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Innovation House
  • Pascal Audio
  • Streaming
  • Trådløs 4K
  • Naturkraft
  • Demo/brugt udstyr

Læs alt lige HER 

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her