16. juni 2014

Canon overtager Milestone Systems

Canon har netop offentliggjort indgåelsen af en aftale om køb af den danske virksomhed Milestone Systems A/S. Købet sker via Canons datterselskab Canon Europa N.V. Kombinationen af Canons innovative imaging-teknologi og Milestones førende ekspertise inden for videoovervågningssoftware skaber en stærk aktør på det hurtigt voksende marked for netværksbaseret videoovervågning.
     
Canon har en klar ambition om at sikre fremtidig vækst via diversifikation, og har udpeget netværksbaseret videoovervågning som et nyt strategisk forretningsområde. Canons software-kompetencer inden for dette område styrkes betydeligt ved overtagelsen af Milestone.
 
Rokus van Iperen, President & CEO i Canon Europa, Mellemøsten og Afrika, udtaler: ”Canon sigter efter en førende position inden for netværksbaseret videoovervågning, og vi har i dag foretaget en strategisk vigtig investering med henblik på at realisere vores mål om at vokse på dette marked. Sammen med Milestone kan vi vokse hurtigere ved at tilbyde nye avancerede produkter og løsninger til nye sektorer gennem nye kanaler, alt sammen med henblik på at tilbyde vores kunder større værdi. Vi er meget begejstrede for udsigten til at arbejde sammen med så talentfuld og innovativ en virksomhed, og vi byder Milestone velkommen i Canon-koncernen.”
 
Lars Thinggaard, President & CEO, Milestone Systems: ”Milestone er utrolig begejstret over det store potentiale, der hører med til det at være en del af en global koncern. Canon respekterer den måde, vi har opbygget vores virksomhed på sammen med vores partnere baseret på vores strategi om at tilbyde løsninger via en åben platform. Canon støtter derfor også vores behov for at forblive et uafhængigt selskab inden for Canon-koncernen. Vi føler, at dette skridt vil løfte både vores forretning og vores support til vores leverandører og partnere op på et nyt niveau."

ProAV Digital

Forside 4 21 teaser

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Innovation House
  • Pascal Audio
  • Streaming
  • Trådløs 4K
  • Naturkraft
  • Demo/brugt udstyr

Læs alt lige HER 

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her