8. maj 2013

Canon får 5 udmærkelser

Canon har netop fået tildelt fem hædersbevisninger af Technical Image Press Association (TIPA) – en af verdens førende foto-imaging- og presseassociationer. TIPA-priserne tildeles de bedste produktlanceringer i det foregående år.
 
De 5 kategorier er:
 
Best DSLR Entry Level: Canon EOS 100D
Best DSLR Expert: Canon EOS 6D
Best Professional DSLR Lens: Canon EF 24-70mm f/2.8L II USM
Best Expert Photo Printer: Canon PIXMA PRO-10
Best Video DSLR: Canon EOS-1DC

Efter prisoverrækkelsen til Canons vinderprodukter, udtalte TIPA’s dommerpanel følgende om Canon EOS-1D C.Som det første Canon “hybrid” DSLR har EOS-1D C en fullframe CMOS-sensor på 18 Megapixel, der kan optage 4K- (4096x2160) eller HD-video, ligesom stillbilleder i JPEG og/eller RAW på 18 Megapixel. Det er beregnet til film- og tv-produktion, men også til særopgaver, og man kan optage 4K-video ved 24p eller 25p og HD ved billedhastigheder på op til 60p. Optagelserne gemmes på CF-kort, og alle Canons EF-objektiver kan bruges. EOS-1D C har alle egenskaber til stillbilledoptagelse, som man kan forvente af et professionelt DSLR, hvilket gør det til et ekstremt alsidigt kamera for nutidens professionelle foto- og videografer.

TIPA’s dommerpanel består af redaktører fra 28 af verdens førende foto- og imaging-magasiner, der er fordelt i 15 lande på fem kontinenter. Panelet mødes hvert år for at diskutere de nyeste produkter, og alt lige fra innovative teknikker til design og generel produktkvalitet indgår, når de udvælger og anerkender de bedste imaging-produkter.

ProAV Digital

Forside 4 21 teaser

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Innovation House
  • Pascal Audio
  • Streaming
  • Trådløs 4K
  • Naturkraft
  • Demo/brugt udstyr

Læs alt lige HER 

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her