4. januar 2010

Bud efter klima-TV


45 millioner husstande i Kina får snart mulighed for at høre mere om Samsø, og hvordan øen i Kattegat nu er selvforsynende med el og varme og eksporterer vedvarende energi. I hvert fald har en kinesisk satellitkanal netop indgået en aftale med DR Internationalt Salg om at vise udsendelsen ”Den energiske ø”, der indgik i et DR2-tema i oktober 2009. Belgiske TV-seere skal ligeledes se nærmere udsendelsen.
 
Også den to år gamle programserie ”Jan - Rundt om Svalbard” går som varmt brød. Her ser fotografen Jan Tandrup på konsekvenserne af den globale opvarmning i de arktiske egne, og indtil videre har DR solgt programmerne til ni lande.
 
I USA og Irland skal serien nu udgives på undervisnings-dvd, og derudover skal seerne i Grækenland, Italien, Thailand, Storbritannien, Polen, Belgien og Frankrig have for eksempel isbjørne og polarræve på skærmen.
 
Tidligere på året var journalist Martin Breum og fotograf Martin Neuert fra DR som det første danske TV-hold på Sydpolen. Forud for klimatopmødet fulgte de klimaforskerne ud blandt pingvinerne og ud på jordklodens største ismassiver. Også disse optagelser er der bud efter. 

ProAV Digital

ProAV6 forside www

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • 30 år i branchen
  • Streaming udstyr
  • Audio over IP
  • Svalegangen
  • Minitech

Læs alt lige HER

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her