Thomas Lindgren2

Af Birgit Waltenburg, 7. januar 2020

Branchemand i spidsen for RCF i Danmark

Thomas har mere end 20 års erfaring fra den danske audio branchen - hos bl.a. Sennheiser og Ascon Trading. I slutningen af 2019 var International Sales Manager hos RCF Luca Ombrati i Danmark for at undersøge nye forretningsmuligheder. En tidligere kollega fik skabt kontakten mellem Thomas og Luca - og det viste sig hurtigt, at de havde samme syn på, hvordan man kunne udvikle forretningen lokalt i Danmark. 

Thomas har netop overstået et intensivt teknisk træningsforløb hos firmaet i Italien - Thomas kender dog allerede RCF-produkterne godt fra sin tid hos SC SOUND.

”Da RCF hovedsageligt er kendt i MI-segmentet i Danmark, vil prioriteten være at få skabt kontakt til kunder som udlejningsvirksomheder, systemintegratorer, installationsfirmaer, entreprenører og konsulenter, og fortælle om, hvad RCF har af produkter til de forskellige områder."

Apropos udfordringen sagde Thomas Lindgren, ”Det er dejligt at arbejde i en virksomhed med kolleger, der er lige så lidenskabelige over lyd i høj kvalitet og derfor fremstiller kvalitetsprodukter. Der er intet mere opfyldende som salgschef end at være stolt over at repræsentere dine produkter og virksomheden bag dem.”

ProAV Digital

ProAV7 20 forsideNET

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Shure SLX-D
  • Lys til streaming
  • Ung selvstændig
  • Frihedsmuseet
  • Redigering på iPad

Læs alt lige HER

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her