bose og EET

Af Birgit Waltenburg, 5. september 2017

Bose og EET Europarts i samarbejde

BOSE® Professional og EET Europarts har indgået en samarbejdsaftale om distribution af BOSE® FreeSpace højttalere og forstærkere samt BOSE® PowerShare forstærkere.

"BOSE® Professional er et perfekt match til vores øvrige professionelle AV-produktsortiment," siger Simon Kaas, der er Sales Director for Pro-AV & Digital Signage hos EET Europarts i Danmark. "Det her er et meget spændende samarbejde, både på kort og på langt sigt, og giver et enormt europæisk potentiale for vores Pro-AV forretning. Det er første gang BOSE® Professional har valgt at gå distributørvejen, og derfor er vi naturligvis også ekstra stolte over, at de har valgt EET Europarts som samarbejdspartner. BOSE® Professionals produkter er i en kvalitet, der fuldt ud lever op til resten af vores kvalitetssortiment, og vi har haft stor efterspørgsel på disse produkter fra vores forhandlere. Derfor er vi heller ikke i tvivl om, at vi kan løfte opgaven og medvirke til en endnu større udbredelse af BOSE® Professionals produkter i Pro-AV segmentet."

Også hos BOSE® Professional glæder man sig over samarbejdet. "EET Europarts er ganske enkelt second to none, når det gælder logistik og distribution," siger Mikael Thorsen, der er Sales Engineer hos BOSE® Professional. "Derudover er EET Europarts lykkedes med at opbygge en enestående organisation, der på en meget professionel måde håndterer både salg, in-house support og projektering af professionelle AV-løsninger og installationer, og det gælder ikke blot i Danmark, men på europæisk plan, hvorfor vi tror på, at samarbejdet på sigt vil have globalt potentiale."

ProAV Digital

ProAV7 20 forsideNET

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Shure SLX-D
  • Lys til streaming
  • Ung selvstændig
  • Frihedsmuseet
  • Redigering på iPad

Læs alt lige HER

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her