30. september 2011

Borgen til Sydkorea

 Samtidig viser lande som Brasilien og Australien også lige nu stor interesse for statsminister Birgitte Nyborg og alle de andre fra serien. Her ligger DR i forhandlinger med indkøbere, ligesom DR er i forhandlinger med en partner i USA om at lave et såkaldt remake af serien.

”Jeg tror, serien appellerer så bredt, fordi politik er et universelt emne. Der er politik alle vegne, og ’Borgen’s historie om familielivet - koblet sammen med den politiske historie, er én af grundene til den store interesse,” siger chefen for DR Internationalt Salg, Helene Aurø.

Hun oplever samtidig, at flere landes tv-stationer køber serien og viser ’Borgen’ i forbindelse med, at de selv står foran et valg. Det er både tilfældet med Frankrig, hvor kulturkanalen ARTE har købt den, og netop Sydkorea, hvor man lige nu overvejer, hvilken tv-kanal ’Borgen’ præcis skal sendes på.

I forvejen har DR Internationalt Salg solgt ’Borgen’ til BBC i Storbritannien, Island, Letland og en amerikansk tv-station, der vil vise den med dansk tale. Derudover bliver serien også vist i Norge, Sverige og Finland, og serien er blevet udgivet på dvd i Benelux-landene samt i Tyskland, Schweiz og Østrig.


ProAV Digital

Forside 4 21 teaser

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Innovation House
  • Pascal Audio
  • Streaming
  • Trådløs 4K
  • Naturkraft
  • Demo/brugt udstyr

Læs alt lige HER 

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her