2. oktober 2012

"Borgen" rykker østpå

’Borgen’ skal nu fremover vises i Rusland, Ukraine, Hviderusland, Kasakhstan, Kirgisistan, Tadsjikistan, Turkmenistan, Usbekistan, Armenien, Aserbajdsjan, Georgien og Moldava - foruden Estland, Letland og Litauen.

 

Derudover har DR Internationalt Salg også netop underskrevet en kontrakt om, at familieserien ’Limbo’, som DR1 viste tidligere i år, kan vises i Rusland. Serien er produceret af David Østerbøg.

”Det er første gang, vi får solgt ’Limbo’, og det glæder mig, at serien nu også kommer på listen over DR-dramaserier, der bliver solgt til udlandet,” siger chefen for DR Internationalt Salg, Helene Aurø.

”I dette tilfælde er det lande med over 275 millioner seere, den nu skal vises i, og efterhånden er ’Borgen’ ude i fem verdensdele. Samtidig får vi fortsat henvendelser fra nye tv-stationer, der gerne vil købe serien,” forklarer Helene Aurø.

Både ’Limbo’ og ’Borgen’ er blandt de dramaserier, som DR Internationalt Salg har med i salgstasken, når der i næste uge er international tv-messe, MIPCOM, i Cannes i Frankrig.

ProAV Digital

Forside teaser 5 20 NET2

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Live Streaming
  • Peter Albrechtsen
  • Canon 1DX
  • The Cube
  • NowTek

Læs alt lige HER

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her