23. juli 2012

Borgen fik en BAFTA

Det helt særlige i år var, at to af DRs dramaserier var i indbyrdes kamp om BAFTA-prisen, idet både ’Borgen’ og anden sæson af ’Forbrydelsen’ var nomineret. De øvrige, der havde chancen, var serierne ’Modern Family’ og ’The Slap’ – produceret af henholdsvis 20th Century og Matchbox Pictures.

”Det er så fantastisk. Vi er meget meget glade og stolte over at få en af verdens fineste tv-priser. Det overgår faktisk vores vildeste forventninger. Med ’Borgen’ er det lykkedes Adam Price og holdet bag at skabe et dramatisk værk om dansk politik, som både danskere og folk i udlandet kan identificere sig med. ’Borgen’ er resultatet af et gigantisk holdarbejde, og denne pris går til alle, der har været involveret i projektet,” siger ’Borgen’s producent Camilla Hammerich.

Seriens hovedforfatter Adam Price og hovedrolleindehaver Sidse Babett Knudsen var blandt andre til stede i London for at modtage BAFTA-prisen.

Fiktionschef Nadia Kløvedal Reich fra DR Fiktion kalder det ”fantastisk”, at DR med ’Borgen’ følger i kølvandet på ’Forbrydelsen II’, og for andet år i træk gør sig gældende i den internationale konkurrence om at være bedste tv-serie.

ProAV Digital

Forside 4 21 teaser

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Innovation House
  • Pascal Audio
  • Streaming
  • Trådløs 4K
  • Naturkraft
  • Demo/brugt udstyr

Læs alt lige HER 

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her