TrueCrime BauerMedia

På billedet ses drabschef Jens Møller Jensen (th), tidl. anklager Jakob Buch-Jepsen (mf) samt retsmediciner Hans Petter Hougen samt vært på podcasten, Stine Bolther. Foto: PR/Bauer Media

Af Birgit Waltenburg, 19. september 2019

Bauer Media går i luften med podcasts

Med et nyt eksternt samarbejde tager Bauer Media næste skridt i opdyrkningen af podcastmarkedet og søsætter true crime-serien "Danske drabssager".

 ‘Danske Drabssager’ er en podcast om virkelighedens kriminalsager fortalt af dem, der har været helt tæt på. Dem,der selv har stået bøjet over liget, jagtet gerningsmænd, ledt efter spor og ført sagerne ved domstolene.

I hver episode bliver der kigget på en ny sag blandt nogle af vor tids mest spektakulære drabssager og gået i dybden med efterforskningen, retsmedicinernes virkelighed, kriminalteknikernes jagt på beviser og til sidst domfældelsen.

De fire medvirkende i de første afsnit er Jens Møller Jensen – drabschef, Hans Petter Hougen – professor i retsmedicin,Jakob Buch-Jepsen – advokat og tidligere anklager og Bent Hytholm Jensen – kriminaltekniker. Vært på podcasten er kriminalreporter Stine Bolther.

Om ‘Danske Drabssager’ udtaler vært Stine Bolther: “Vi lader nogle af de eksperter komme til orde,som hver især har deres helt egen unikke fortælling om de virkelige kriminalsager. De har været tæt på hændelser, somde fleste kun kender fra medieomtaler. Tidligere anklager Jakob Buch-Jepsen supplerer:For oser true crimeikke underholdning, det er formidling. Gennem åbenhed og indsigt i politi, retsmedicin og det juridiske arbejde, følger ogsåtryghedfor borgerne.Forbryderne bliver stillet til ansvar og retfærdigheden sker fyldest.”

COO, Tobias Nielsen fra Bauer Media udtaler: “Podcast lytning er i kraftig vækst og et stort fokusområde for os.Vi kommer i fremtiden til at satse på eksterne samarbejder men også på selv at co-producere originale podcast Vi var super glade for,at Stine og holdet takkede ja til at lave ”Danske drabssager” som vi mener giver en unik historiefortælling om nogle af de mest spektakulære kriminalsager i Danmark fortalt af de folk som var helt tæt på.”

Der er indtil videre planlagt to sæsoner af "Danske drabssager", der hver udgøres af fire afsnit og udgives hver 14. dag, oplyser Bauer Media.

ProAV Digital

ProAV7 20 forsideNET

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Shure SLX-D
  • Lys til streaming
  • Ung selvstændig
  • Frihedsmuseet
  • Redigering på iPad

Læs alt lige HER

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her