Ayrton Matrix

På billedet ses fra venstre: Urs Friis Alstrup, Matrix Sales Manager; Thomas Christensen, Matrix CEO; Jakob Hansen, Matrix Sales Manager; Linnea Ljungmark, Ayrton International Sales

Af Birgit Waltenburg, 18. juni 2019

Ayrton udpeger Matrix som eksklusiv distributør for Danmark

Der sker meget hos Matrix Sales i øjeblikket, og der er kommet flere agenturer til. Nu er Matrix Sales så blevet udnævnt som eksklusiv distributør af Ayrton produkter i Danmark. 

"Ayrton var det indlysende valg for os, da vi havde brug for et højt profileret mærke inden for moving lights til at komplementere vores øvrige sortiment," siger Jakob Hansen, salgschef for lys og staging hos Matrix Sales og fortsætter: "Ayrtons nye serie af profiler, spots og og wash fixtures var afgørende for os - de passer perfekt ind sammen med vores øvrige produkter inden for lyd, lys, sceneudstyr og AV." 

Se også: Nyt agentur til Matrix Sales 

"Vi er meget stolte over at være repræsenteret af Matrix Sales i Danmark," siger Linnea Ljungmark, som står for internationalt salg hos Ayrton. "Virksomheden er kendt for sin evne til at finde brands af høj kvalitet og præsentere dem på markedet med dygtighed og engagement. Vi er meget glade for at arbejde sammen med dem. "

ProAV Digital

ProAV7 20 forsideNET

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Shure SLX-D
  • Lys til streaming
  • Ung selvstændig
  • Frihedsmuseet
  • Redigering på iPad

Læs alt lige HER

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her