Monitor Nytfra 300316

Af Birgit Waltenburg, 5. april 2016

AVIT-Systems solgt

Som led i NORDJYSKE Mediers fokusering på kernevirksomheden er det besluttet at sælge teknologivirksomheden AVIT-Systems inklusive datterselskaberne i Norge og Sverige.

”AVIT-Systems har igennem de sidste 10 år specialiseret sig i at levere og supportere tekniske løsninger til broadcastere og professionelle AV virksomheder og har i dag et andet fokus, end NORDJYSKE Medier har. Derfor har vi valgt at sælge AVIT-Systems til den norske virksomhed Atlantis Vest, der ønsker at videreudvikle AVIT-Systems og skabe en stærk skandinavisk virksomhed,” siger NORDJYSKE Mediers administrerende direktør, Per Lyngby.

Investeringsvirksomheden Atlantis Vest er ejet af familien Rieber og foretager primært direkte investeringer i virksomheder i Skandinavien. Samtidig med købet af AVIT-Systems har Atlantis Vest også købt den norske virksomhed Video 4 for at forene aktiviteterne i AVIT-Systems og Video 4 og skabe Skandinaviens største systemintegrator inden for medieområdet.

”For AVIT-Systems er det en æra, der afsluttes, og en ny æra, der begynder. AVIT-Systems har med NORDJYSKE koncernen i ryggen vundet et solidt fodfæste på det skandinaviske marked, og det vil nu blive udbygget med Atlantis Vest som ny ejer. Vi tror, at det bliver et godt match til glæde for vores kunder og samarbejdspartnere, siger Steen Horstmann Larsen, der er administrerende direktør i AVIT-Systems.

ProAV Digital

Forside 4 21 teaser

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Innovation House
  • Pascal Audio
  • Streaming
  • Trådløs 4K
  • Naturkraft
  • Demo/brugt udstyr

Læs alt lige HER 

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her