MonitorB Nytfra 150816 lilla

Af Birgit Waltenburg, 30. august 2016

AVIT skifter navn

AVIT-Systems og Video 4 kommer fremover til at hedde Mediability, som bliver navnet på den nye gruppe, der samler tre af Skandinaviens førende leverandører af produktions- og medieløsninger.

I april måned blev det offentliggjort at AVIT-Systems, Video 4 og Mediateket fusionerede og fik ny ejer i form af investeringsselskabet Atlantis Vest. I mange år har selskaberne hver for sig leveret udstyr, løsninger og tjenester til medieproduktionsmarkedet i Skandinavien.

Den nye koncern får navnet Mediability og bliver i en overgangsperiode ledet af Trond Valvik, som er investeringsdirektør i Atlantis Vest. Video4 og AVIT-Systems aktiviteter i de respektive skandinaviske lande slås sammen og danner grundlaget for henholdsvis Mediability Norway, Mediability Sweden og Mediability Denmark. Mediateket, som vil bestå som en separat enhed i koncernen, skifter navn til Mediateket Consulting.

Mediability vil som koncern kunne tilbyde en betydelig større bredde af tjenester til nye og eksisterende kunder. Samlet havde selskaberne i 2015 en omsætning lige under 300 millioner kroner og omkring 70 ansatte. Trond Valvik mener dette åbner op for at kunne blive en endnu bedre partner for kunder som kigger efter en leverandør med tyngde og stabilitet.

- Vores ønske har været at få alt det, som de enkelte selskaber er gode til og samtidig få en skandinavisk leverandør med et bredt udvalg og som kan påtage sig en endnu større rolle overfor kunderne og på sigt være med til at konkurrere om kunder udenfor Skandinavien, siger Valvik.

Mediability Norway vil ha kontorer i Oslo, Bergen, Stavanger og Trondheim. Mediability Sweden vil ha kontor i Stockholm, mens Mediability Denmark vil ha kontorer i København og Aalborg. Ledelsen i de enkelte lande er uændret - det er kun firmanavnet, der ændres.

ProAV Digital

Forside 4 21 teaser

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Innovation House
  • Pascal Audio
  • Streaming
  • Trådløs 4K
  • Naturkraft
  • Demo/brugt udstyr

Læs alt lige HER 

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her