Momondo Postgaard

Af Birgit Waltenburg, 9. april 2018

AV-løsning i historisk Postgård

Da den historiske Postgård i hjertet af København skulle totalrenoveres fra posthus til attraktiv kontorejendom, strømmede det til med nye lejere, herunder virksomheden Momondo, der står bag en af Danmarks mest benyttede rejsesøgemaskiner, og da rejsevirksomheden skulle flytte sit hovedkontor til de historiske lokaler, gennemførte de en omfattende renovering af lokalerne. Det essentielle ved renoveringen var, at det gamle gårdmiljø blev omdannet til en moderne kantine, og en ny AV-løsning blev etableret i samarbejde med AV-HUSET A/S og Panasonic.

Momondo ønskede en samlet AV-løsning, der gør det muligt at vise præsentationer for store forsamlinger og med det krav, at alle skulle kunne se og høre oplæggene. Samtidig skulle installationen udnytte det elegante lokales fulde potentiale uden at skæmme. Den smukke, overdækkede gård med sin rektangulære form krævede en kraftig laserprojektor og et stort centreret lærred, så der kunne projiceres på tværs af lokalet. Løsningen fra AV-Huset blev en Panasonic PT-RZ970 laserprojektor med 9.400 lumen, og et lærred, der kører automatisk ned, når man vælger præsentationsfunktionen på betjeningspanelet.

Når lokalet er fyldt helt op, anvendes der også to 75 tommer støtteskærme fra Panasonic placeret på motoriserede hejs med hjul, så de kan løftes op i den rigtige højde.

ProAV Digital

ProAV7 20 forsideNET

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Shure SLX-D
  • Lys til streaming
  • Ung selvstændig
  • Frihedsmuseet
  • Redigering på iPad

Læs alt lige HER

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her