AV CENTER SKI

Af Birgit Waltenburg, 27. oktober 2021

AV CENTER skal levere AV-udstyr til det offentlige

Fra nytår skal AV CENTER levere AV-udstyr til stat, kommuner og regioner efter at have vundet AV-rammeaftalen med SKI, Staten og Kommunernes Indkøbsservice. Aftalen er på 375 millioner og kommer til at betyde mere bæredygtige AV-løsninger til det offentlige.

AV CENTER bliver eneleverandør på den store SKI-rammeaftale med AV-udstyr til staten, der omhandler leverancer til 88 kommuner og tre regioner.

Dermed skal AV CENTER levere udstyr for mange millioner kroner over de kommende år, og derfor vækker aftalen naturligvis glæde hos direktør for AV CENTER København, Lars Thorndall. Han vurderer, at aftalen er en klar understregning af den markante markedsposition, AV CENTER igennem de seneste år har udviklet.

”Det er en fantastisk dag for AV CENTER. Vi er enormt begejstrede over, at vi har vundet aftalen med SKI, og vi glæder os meget til at levere bæredygtige AV-løsninger og samtidig bidrage til digitalisering af den offentlige sektor. Denne aftale betyder samtidig, at indkøb forenkles i forhold til den nuværende aftale med procedure omkring beløbsgrænser og miniudbud. Ved brug af den nye aftale køber SKI’s kunder ved direkte tildeling og derigennem overholder deres udbudsforpligtelse,” siger Lars Thorndall.

Bæredygtige AV-løsninger

De bæredygtige AV-løsninger er et centralt element i den nye aftale, hvor AV CENTER blandt andet skal levere skærme til mødelokaler og infoskærmsløsninger, interaktive touchskærme, projektorer og lærreder, højttalere, mikrofoner og teleslynger, videokonferenceudstyr og løsninger til online videomøder samt trådløst præsentationsudstyr.

”Grønne og bæredygtige AV-løsninger kommer til at fylde mere og mere – ikke kun i SKI-aftalen, men også til vores erhvervskunder generelt. Det kan handle om udstyr i mødelokaler, der automatisk lukker ned og starter op ved hjælp af sensorer, det er muligheden for at overvåge brugen af ens AV-udstyr, så man får et mere retvisende billede af det reelle forbrug, ligesom der er fokus på, hvordan vi håndterer pap og affald. Endelig vil vi også kigge ind i større genanvendelse af elementer fra det brugte udstyr,” siger Lars Thorndall.

Hos SKI er der også skruet op for de grønne ambitioner, og derfor kan de offentlige organisationer nu i højere grad købe klimavenlige produkter og dermed understøtte den grønne omstilling. Det fortæller udbudsdirektør i SKI, Christian Lunding, der er glad for den nye aftale med AV CENTER.

”På den nye fællesoffentlige aftale på AV-udstyr har vi skruet på de grønne knapper, hvor det er muligt. For eksempel er produkter miljømærkede, der er stillet krav til emballage, og det bliver muligt for de offentlige organisationer at købe brugte produkter. Oveni er det lykkes at hente et yderligere besparelsespotentiale hjem til den offentlige sektor. Det er vi godt tilfredse med,” siger Christian Lunding.

Den nye aftale om levering af AV-udstyr til det offentlige træder i kraft 1. januar 2022. Aftalen er gældende i to år med mulighed for forlængelse i yderligere to år.

ProAV Digital

Forside 8AV21

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • ProAV Expo 
  • Podcastlyd
  • Canon XF605
  • ASUS Display
  • ProAV Award

Læs alt lige HER 

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her