AV CENTER VLL

Fra venstre ses Jens Erik Jensen, VLL, Lars Thorndall, AV CENTER, Henrik Jørgensen, AV CENTER, John Nielsen, VLL.

Af Birgit Waltenburg, 20. april 2018

AV CENTER fusionerer med VLL

AV CENTER er fusioneret med biografteknikvirksomheden VLL. Det betyder, at AV CENTER nu udbygger med en cinema-division, der servicerer biografmarkedet med ekspertkompetencer fra VLL.

Biografsale landet over bruges efterhånden til langt flere formål end blot at vise film. Det betyder stor efterspørgsel på AV-løsninger, når biografsale eksempelvis bruges til foredrag, livestreaming og events.

"Derfor er en cinema-division en naturlig udvikling i vores kompetenceområder og produktporteføljer," siger direktør Lars Thorndall fra AV CENTER København. Han har også erfaret, at virksomheder i højere grad efterspørger biograflignende løsninger i større auditorier.

"Virksomhederne arbejder i periferien af hinandens arbejdsområder, og derfor er det vores gensidige opfattelse, at vi vil stå stærkere sammen. Det har ført til fusionen, hvor VLL navnet udgår og medarbejderne fremover udgør cinema-divisionen i AV CENTER," siger direktør Lars Thorndall fra AV CENTER København.

Danmark har ca. 450 biografsale fordelt på 200 biografer. VLL servicerer hovedparten af det uafhængige danske biografmarked.

"VLL er førende på biografmarkedet, hvor branchen ønsker flere supplerende løsninger fra AV-branchen, og de kompetencer og services sikrer vi, at biograferne får let adgang til gennem AV CENTER," siger medejer John Nielsen fra VLL.

I fremtiden vil medarbejderne fra VLL arbejde fra AV CENTERs adresser i henholdsvis Aarhus og København. Kunderne vil fortsat blive betjent af de samme tekniske eksperter, som de kender fra VLL, men der vil blive adgang til supplerende services.ProAV Digital

ProAV7 20 forsideNET

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Shure SLX-D
  • Lys til streaming
  • Ung selvstændig
  • Frihedsmuseet
  • Redigering på iPad

Læs alt lige HER

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her