Flytning

Foto: Vincent Groeneveld/Pixabay

Af Jens Walther, 3. juni 2020

Audiodistributør får flere agenturer og mere plads

Efterhånden er der ti ansatte hos Nordic Pro Audio, og med de nye agenturer som Belden, MiPro og Mogami var der simpelt hen ikke plads nok hos Nordic Pro Audio på adressen i Rødovre. Men flyttebilen har nu ikke kørt langt, fordi den nye adresse på Hvidsværmervej 143 er bare 250 meter fra den gamle.

Her har de fået 500 kvadratmeter lokaler med gode adgangsforhold, rulleporte og et ordentligt lager; noget som Nordic Pro Audio savnede på den tidligere adresse. I de nye lokaliteter bliver der lavet et udstillings- og lytte rum, ligesom der bliver lavet et demorum til Meyer Sound mixbiograf højttalere med en ”lille” Dolby Atmos installation. Lokalerne er i tre forskudte plan, og direktør Torben Aalykke fortæller, at der selvfølgelig også kommer en træterrasse, så Nordic Pro Audio kan holde deres efterhånden legendariske sommer arrangementer med lige dele teknisk information og hygge.

De gamle lokaler bliver dog ikke helt forladt, da der bliver lavet musikstudie, som kan bruges, når der skal testes og man har mulighed for fordybelse i nyt audioudstyr.

ProAV Digital

Forside 3 21 NET

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Sony FX3
  • Nyt firma
  • Intercom på teater
  • Eksercerhuset
  • Telepromptere
  • Demo/brugt udstyr

Læs alt lige HER

 

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her