Nyhederfrabranchen 260119

Af Birgit Waltenburg, 1. november 2019

Audiodistributør etablerer sig i Sverige!

Matrix Sales udvider nu sin virksomhed til Sverige. Fra 1. november 2019 vil Matrix Sales AB i Stockholm præsentere og sælge L-Acoustics produkter til professionelle inden for lyd, belysning, scene og leje.

”Matrix Sales har lang erfaring i den danske underholdningsindustri, hvor vi er en af ​​de absolut største distributører af professionelle produkter til musikindustrien og til aktiv lyd, belysning, AV- og scenevirksomheder, der leverer udstyr til teatre og konferencefaciliteter. Vi ser virkelig frem til at møde de svenske brugere af L-Acoustics audioprodukter og sammen med dem udvikle fantastiske lydløsninger,” udtaler administrerende direktør for Matrix Sales Danmark og Sverige.

”Vi repræsenterer nogle af de stærkeste brands på markedet og med vores lange erfaring og omfattende ekspertise har vi den viden, der kræves for at yde rådgivning, service og backup, der virkelig gør en forskel for vores kunder. Vi ønsker at være tæt på vores kunder. De skal kunne forstå vores enorme faglige viden, så de kan føle sig trygge med vores råd og løsninger, ”understreger Thomas Christensen.

”Med L-Acoustics professionelle højttalere og forstærkere er vi i stand til at tilbyde audioløsninger med innovative produkter, hvis teknologi er anerkendt over hele verden for at levere lyd i meget høj kvalitet med lang holdbarhed. Det er ikke tilfældigt, at halvdelen af ​​verdens 20 største musikfestivaler har valgt L-Acoustics i deres lydløsninger."

”Umiddelbart efter vi har etableret os i Stockholm den 1. november, vil vi rejse rundt i landet, så virksomheder i musikindustrien og salgs- og udlejningsfirmaer af professionelle audioløsninger får kendskab til at vi nu er at finde i Sverige med L-Acoustics,” slutter Thomas Christensen.

ProAV Digital

ProAV7 20 forsideNET

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Shure SLX-D
  • Lys til streaming
  • Ung selvstændig
  • Frihedsmuseet
  • Redigering på iPad

Læs alt lige HER

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her