FLRA Foto Miklos Szabo TV2

Flemming Rasmussen, viceadm. direktør TV 2. Foto: Miklos Szabo / TV 2

Af Birgit Waltenburg, 16. december 2019

Ambitiøs vækstplan for TV 2 PLAY

TV 2 sætter turbo på streamingtjenesten TV 2 PLAY i 2020 med nye investeringer i rettigheder og med lanceringen af en ny sportspakke. Investeringerne skal være med til at indfri de ambitiøse planer for væksten på TV 2 PLAY i de kommende år.

- Vi forventer, at TV 2 PLAY kommer til at vokse markant i 2020, hvor vi skruer op for investeringerne i tjenesten. Det vil styrke TV 2s abonnementsforretning yderligere, men det vil også have betydning for vores Addressable TV-forretning, hvor vores annoncører i 2020 får adgang til én milliard målrettede reklamevisninger på tjenesten, siger TV 2s viceadministrerende direktør, Flemming Rasmussen, og fortsætter:

- I foråret 2019 rundede TV 2 PLAY 500.000 abonnementer, hvilket svarer til, at én million danskere har adgang til tjenesten. Vores næste pejlemærke er én million abonnementer, og derfor accelererer vi udviklingen af tjenesten i de kommende år. Samtidig er jeg glad for, at vi også går ind i det nye år med en styrket tv-forretning, bl.a. takket være vores aftale med YouSee, der bringer vores tv-kanaler ud til flere husstande i 2020, siger Flemming Rasmussen.

Blandt de markante tiltag på TV 2 PLAY er indkøb af en række nye sportsrettigheder og etableringen af en ny sportskanal. TV 2 SPORT X er en digitalt født kanal, der også har vakt stor interesse hos traditionelle tv-distributører.

- Sport er en vigtig driver for tv-betalingsmarkedet, og dermed er sport også vigtig for TV 2 PLAYs fremtidige position. Med udgangspunkt i lanceringen af TV 2 SPORT X og investering i serielle sportsrettigheder har vi lavet en ambitiøs vækstplan for TV 2 PLAY, der bl.a. indeholder en ny sportspakke på tjenesten, som giver TV 2 mulighed for at investere i sportsrettigheder på en ny måde og lade det være et aktivt tilvalg for vores abonnenter, om de ønsker adgang til TV 2s fulde sportstilbud. Samtidig investerer vi også i kvalitetsindhold til de øvrige pakker på TV 2 PLAY, så vi løfter værdien for alle vores kunder, siger salgsdirektør for TV 2 Betalings-tv, Stig Møller Christensen.

Når TV 2 SPORT X er i luften fra 4. januar 2020, bliver det med en række internationale sportsrettigheder med nogle af verdens største stjerner - blandt andet spansk og italiensk fodbold, NBA-basketball, X Games og ATP-tennis med ekstra appel til især yngre mænd.Foruden de allerede indkøbte rettigheder har TV 2 netop sikret sig endnu flere fodboldkampe – nemlig rettighederne til hele den spanske La Liga, den italienske Serie A og den amerikanske Major League Soccer (MLS). TV 2 SPORT X og TV 2 PLAY kommer til at vise omkring 20 fodboldkampe om ugen, herunder de legendariske El Clásico mellem FC Barcelona og Real Madrid.

Med de nyindkøbte rettigheder og etableringen af TV 2 SPORT X står det klart, at 2020 – målt i antallet af sportstimer – bliver det største sports-år nogensinde på TV 2s kanaler og platforme.

ProAV Digital

ProAV7 20 forsideNET

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Shure SLX-D
  • Lys til streaming
  • Ung selvstændig
  • Frihedsmuseet
  • Redigering på iPad

Læs alt lige HER

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her