Alsion Martin Soeren Patricio Soto

På billedet ses fra venstre Martin Nørbæk og Søren Knudsen. Foto: Patricio Soto.

9. september 2021

Alsion skifter for første gang scenemester

Koncertsalen Alsion skifter for første gang i sin historie scenemester. 15. september overtager Martin Nørbæk teten efter Søren Knudsen, der overgår til en seniorordning.

Søren Knudsen blev ansat i 2006, det vil sige året inden koncertsalens ibrugtagen. Så det er en institution, der nu gør sig klar til sin pension.

Martin Nørbæk har de seneste mange år været med til at afvikle nogle af de største koncerter på dansk jord med store danske og udenlandske rock- og popnavne. Ud over at drive sit eget firma har han de seneste syv år været ansat som senior projektleder i Nordic Rentals.

- Vi har i Martin fået en af de bedste lydfolk i branchen overhovedet. Og så er han oven i købet lokal og kender området. Det er en stor opgave at løfte, for Søren har været her siden begyndelsen. Derfor glæder jeg mig også over, at Søren kan fortsætte en periode og på den måde sikre en god overdragelse, siger en glad direktør for Fonden Koncertsalen Alsion, Poul Valdemar Nielsen.

- Det er vemodigt at skulle forlade den koncertsal, som jeg kender så godt og føler så meget for. Jeg har kendt Martin gennem mange år og ved, at han er en den helt rigtige mand til posten. Jeg glæder mig over overgangsordningen, så jeg ikke behøver at stoppe abrupt fra den ene dag til den anden, siger Søren Knudsen.

- Jeg har fulgt Koncertsalen Alsion, siden den blev bygget. Jeg har afviklet utallige produktioner derinde. Søren har i al den tid virket som en mentor for mig. Jeg er stolt over at kunne føre stafetten videre efter ham, siger Martin Nørbæk.

ProAV Digital

ProAV 7 forside

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Sony ZV-E10 
  • Nicolai Brix
  • Berlingske Media
  • Optik test
  • Nurali Kushkov

Læs alt lige HER 

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her