BBH 80mil

Af Carsten Legaard, 1. december 2017

Alle russisk talende elsker dette realityshow

Forleden fulgte millioner af russere spændte med i, hvem der skulle vinde pengepræmien i det russiske reality live show, Public Games. 

I løbet af de sidste seks uger er Public Games blevet sendt på den russiske pendant til Facebook, VK. I løbet af dette korte tidsrum har showet nået mere end 80 millioner visninger.

Reality showet har haft det dansk-svenske produktionsselskab Best Broadcast Hire som fødselshjælper. Virksomheden hjælper mange af de nye, offentlige og private tv-stationer, der opstår i Østeuropa og Mellemøsten i år. Blandt andet kan BBH hjælpe dem med at realisere populære tv-formater som reality shows - ofte på et stramt budget.

Legene i det Paradise-inspirerede show  har udspillet sig på en sandstrand ved Middelhavet nær Dalaman i den sydlige del af Tyrkiet.

I disse øde omgivelser har BBH leveret og installeret en 40-kameraers fast rig og kontrolrummet til overvågning og klipning af alle episoder af showet, som VK tilbyder til potentielt 410 millioner russisk talende sociale medie-profiler.

ProAV Digital

ProAV7 20 forsideNET

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Shure SLX-D
  • Lys til streaming
  • Ung selvstændig
  • Frihedsmuseet
  • Redigering på iPad

Læs alt lige HER

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her