17. februar 2010

Alcons indtager Aalborg


Aalborg Congress & Kultur Center, der hvert år har besøg af mere end en halv million gæster til musik- og teaterforestillinger samt messer, udstillinger og kongresser, har netop fået installeret en helt ny løsning fra Alcons systems, leveret af den danske distributør Ascon Trading.

Valget faldt på Alcons efter en omfattende prøvelytning til forskellige systemer, og en af årsagerne hertil var samtidig, at man blandt andet havde besøg af en produktion, der benyttede LR16/LR16B PA, som man blev ganske imponeret af.

Ascon Trading har leveret ialt tre løsninger, nemlig permanente installationer i Aalborghallen og Europasalen samt et mobilt system. I Aalborghallen finder man således 12 LR16 og fire LR16B samt tre LR14 til downfill og tre yderligere til nearfield på hver side.

I Europasalen ewr installeret seks LR14 og to LR14B i hver side, mens det mobile system består af  seks LR14/120, seks LR14/90 og fire BF362 subs. Alle tre systemer drives af Alcons ALC4 forstærkere, suppleret med BF362, som også kan sættes op til at give ekstra punch i bassen på de permanente installationer, hvis det er nødvendigt.


ProAV Digital

ProAV6 forside www

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • 30 år i branchen
  • Streaming udstyr
  • Audio over IP
  • Svalegangen
  • Minitech

Læs alt lige HER

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her