29. maj 2013

Aftenshowet flytter ind i Industriens Hus

Efter fire års rejsen rundt i København flytter Aftenshowet tilbage til hjertet af København. De nye studier ligger i det nybyggede Industriens Hus, som ligger lige over for Rådhuspladsen. Første udsendelse fra det nye studie bliver mandag den 3. juni.

 

Redaktionschef på ’Aftenshowet’ Ole Rahbek Kristensen har været glad for at være rundt på forskellige steder i København, men glæder sig til at flytte permanent ind på Rådhuspladsen.

 

”Vi har prøvet at gøre en dyd ud af at være ”hjemløse” og få det bedste ud af det, men nu er vi kommet hjem. Da vi startede på Rådhuspladsen for mange år siden, var Aftenshowet også et markant anderledes program,” fortæller han.

Ifølge ham har ’Aftenshowet’ flyttet sig fra at handle om livsstil til journalistik med vitaminer, der prøver at skubbe til folks tanker og vaner. ”Vi er virkelig kommet ind i magtens hus af stål og glas, hvilket passer fint i forhold til ’Aftenshowet’s tyngde, men vi har arbejdet meget med at finde den rette balance. Vi skal jo stadig signalere nærvær, så alle føler sig velkomne.”


På Islands Brygge lå ’Aftenshowet’s studie meget frit, så alle kunne se det. I Industriens Hus ligger det dog lidt inde i selve bygningen. Det betyder dog ikke, at forbipasserende ikke længere kan tage del og kigge på programmet.

”På Islands Brygge var vi meget synlige for folk, men det var altid de lokale joggingløbere og hundeluftere, der var i baggrunden. På Rådhuspladsen er vi lidt mindre synlige umiddelbart, men for folk rundt om i landet vil det hele være meget genkendeligt,” fortæller redaktionschefen.

ProAV Digital

Forside 4 21 teaser

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Innovation House
  • Pascal Audio
  • Streaming
  • Trådløs 4K
  • Naturkraft
  • Demo/brugt udstyr

Læs alt lige HER 

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her