17. august 2012

40 års jubilæum hos Sony

Singh har de seneste 40 år løst de mest komplicerede tekniske opgaver hos Sonys professionelle kunder i Danmark, Norden og resten af Europa. Han er således i dag også teknisk ansvarlig for al live production med Sony-broadcastudstyr i Europa. Det betyder ekstrem rejseaktivitet samt videreuddannelse flere gange om året for Gurmel Singh i Sonys tekniske centre i Europa og Japan.

 

"Gurmels utrolige viden om broadcast-industrien og dens teknologiske udvikling - sammenholdt med det personlige engagement og hans relationer til kunder og kolleger - gør ham yderst værdsat."

"40 år er en fantastisk milepæl i dagens verden, og vi er meget stolte over, at Gurmel arbejder for Sony Professional Nordic. Derfor ser vi frem til endnu en række år sammen med ham," udtaler Adam Fry, der er direktør i Sony Professional Europe.

 

Ekspertisen brugeren Singh, når han har ansvaret for design, acceptance og installation af teknologi hos broadcastere og produktionsselskaber i Norden

Singhs første store broadcastprojekt var opbygningen af Kalaallit Nunaata Radioa i Nuuk i Grønland i 1982. Siden er det gået slag i slag med opbygningen af TV-stationer, studier og OB-vogne i hele Norden

 

Jubilæet bliver fejret med en reception den 31. august hos Sony i Ballerup.

ProAV Digital

Forside 4 21 teaser

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Innovation House
  • Pascal Audio
  • Streaming
  • Trådløs 4K
  • Naturkraft
  • Demo/brugt udstyr

Læs alt lige HER 

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her