AV Huset 30 aar

Ifølge ejerne af AV-HUSET A/S, Jens Ravn (tv) og René Nøhr, skyldes virksomhedens succes gennem nu 30 år den trofaste og engagerede medarbejderstab. På grund af Corona-krisen udskydes fejringen af jubilæet til senere på året.

Af Birgit Waltenburg, 28. juli 2020

30 år med lyd og billede i international klasse

En af Danmarks ældste AV-virksomheder ligger i Næstved og kan 1. august 2020 fejre 30-års jubilæum med en forretning, der har kunder over hele Danmark og det meste af verden takket være engagerede medarbejdere og et kvalitetskoncept i international klasse.

Det hele startede i 1990 på Vestre Kaj, hvor Jens Ravn efter knap 5 år i radio-/tv-branchen stiftede AV-Huset, og sammen med en medarbejder løste opgaver inden for lyd, billede og lys for primært offentlige kunder.

I løbet af få år voksede virksomheden til seks mand, og rammerne på havnen blev for små. Så AV-Huset flyttede til nyt lejemål i Holsted Park, hvor virksomheden fortsatte med at vokse. Efter syv år var der igen for lidt plads, og direktør Jens Ravn besluttede at bygge eget domicil med stort showroom på Jernbuen 1 i Øverup Erhvervspark, som de sidste 20 år har dannet rammen om AV-Husets aktiviteter.

Kunderne og medarbejderne er virksomhedens rygrad

Medarbejderstaben tæller pt 22 mand og en gruppe freelance-teknikere. Flere af medarbejderne har været med næsten fra starten, og mange har eller kan snart fejre 25-års jubilæum i AV-Huset. Det samme gælder flere af husets kunder. ”At overleve og komme styrket ud af 30 år i en branche, hvor det nye hurtigt bliver gammelt, kræver et stærkt koncept og stærke medarbejdere, der kan tilpasse sig de mange trofaste kunders krav og samtidig sikre virksomhedens udvikling”, siger Jens Ravn og fortsætter: ”vi har et godt hold, og det er medarbejdernes fortjeneste, at vi nu kan fejre 30 år som en af Danmarks ældste og førende AV-virksomheder”.

Virksomhedens primære kunder er i dag hoteller, museer og private virksomheder samt store internationale organisationer som FN og Nato rundt omkring i hele verden, hvor især Afrika er det helt store eksportmarked.

Krisen har fremmet innovation

Som i de fleste virksomheder har der været op- og nedture, og Corona-krisen har da også givet anledning til flere søvnløse nætter. ”Men vi besluttede, at vi ikke ville sidde med hænderne i skødet og vente på, at krisen går over”, fortæller Jens Ravn. ”Så vi har taget nye aktuelle produkter hjem i selskabet Ravnd som f.eks. store spritdispensere og en videokonferencerobot, der kan være med til at opfylde nye krav fra vores kunder”, supplerer René Nøhr og griner, ”men vi skulle da lige overbevise banken, der ikke ser så mange nye investeringer i disse tider”.

AV-Huset slutter også årsregnskabet 30. juni med sorte tal på bundlinjen, og troen på fremtiden er intakt. ”Men vi har ingen ambition om at blive Danmarks største AV-virksomhed. Vi vil hellere være blandt de dygtigste i branchen, der følger den nyeste teknologi og tilbyder kunderne den bedste kvalitet. Det tror vi på, er vejen frem – også de næste 30 år”, slutter Jens Ravn.

I næste nummer af ProAV Magasinet, som udkommer digitalt den 27. august har vi en artikel om AV-Husets 30 år i AV-branchen.

ProAV Digital

Forside teaser 5 20 NET2

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Live Streaming
  • Peter Albrechtsen
  • Canon 1DX
  • The Cube
  • NowTek

Læs alt lige HER

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her