11. september 2013

23 får ny Country Manager i Sverige

Emil Lingmerth, der blev en del af 23 teamet i juni 2013, vil i fremtiden have ansvaret for 23 på det svenske marked. Emil medbringer over 6 års erfaring inden for branchen, og har tidligere bl.a. arbejdet for Streamio og senest været Key Account Manager for Qbrick. Hans fokus har særligt været at hjælpe både industri- og offentlige virksomheder med at forstå og udnytte værdien i videokommunikation.

 

’Vores ambition hos 23 er hele tiden at gå forrest, når det gælder om at genopfinde hvordan organisationer let, professionelt og med tydelig ROI, kan kommunikere via video på nettet. Emil medbringer flere års erfaring inden for branchen, men samtidig forstår han fuldstændigt vores produkt og måde at arbejde på – og kan se potentialet i vores tilgang til markedet og vores fokus på at forblive innovative. Så vi ikke i tvivl om, at det er et godt match og er begejstrede for at kunne byde Emil velkommen som del af 23, på et tidspunkt hvor vi ser en masse muligheder’ siger Ditte Wulff, CEO i 23.

 

Jeg er så glad for at være en del af det innovative og ambitiøse 23 team. Jeg har fulgt med i virksomhedens vækst i lang tid – og de har virkelig udviklet et stærkt produkt. Så jeg ser frem til at hjælpe mange flere svenske organisationer, med få øjnene op for de unikke potentialer video har, med 23 Video som platform’ siger Emil Lingmerth.

 

Skandinavisk vækst for 23

Emil Lingmerth bliver en del af 23 på et spændende tidspunkt. Siden lanceringen på det svenske marked i november 2012, oplever virksomheden en overvældende interesse for integrering af video som del af organisationers online kommunikation. Flere og flere folk ser video online – og alle tal viser at video er lig med øget opmærksomhed og engagement.

 

For 23 har den stigende interesse betydet, at de over det sidste år har udvidet deres hovedkontor i København med et i Stockholm og Oslo. Og antallet af nordiske video-websites der kører på 23 Video stiger stødt – og tæller bl.a. Carlsberg, Arla, Skanska og Netcom

ProAV Digital

Forside 4 21 teaser

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Innovation House
  • Pascal Audio
  • Streaming
  • Trådløs 4K
  • Naturkraft
  • Demo/brugt udstyr

Læs alt lige HER 

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her