MonitorB Nytfra 150816 Groen

Af Birgit Waltenburg, 3. maj 2017

2 nye agenturer til SC SOUND

SC SOUND har fået 2 nye agenturer på hylderne - det drejer sig om japanske TASCAM og østrigske LEWITT, som producerer mikrofoner.

”Japanske TASCAM produkter har altid været garant for høj kvalitet, og nu får vi muligheden for at forøge produkt-sortimentet til både musik, foto- og broadcast-markederne –blandt andet med håndholdte recordere”, udtaler Lars Bruun Jensen, SC SOUND.

TASCAM´s europæiske afdelingschef, Guido Broehl, er begejstret for det nye samarbejde: ”TASCAM har et bredt sortiment af high-end produkter, og for os er det vigtigt, at have en partner som er repræsenteret i alle kernesegmenter”. Se udvalget på www.tascam.eu

LEWITT er en relativ ung mikrofonproducent, firmaet er stiftet i 2010 og har base i Østrig. Firmaet producerer mikrofoner i høj kvalitet rettet mod live- og recording markedet. Udvalget tæller blandt andet rørmikrofoner og et komplet drumkit bundle med både dynamiske og kondensatormikrofoner.

Niels Høg udtaler: ”LEWITT sortimentet er en naturlig forlængelse af SC Sound’s virke i det professionelle live-marked, hvor vi i forvejen præsenterer Adamson og Allen & Heath dLive”.

ProAV Digital

ProAV7 20 forsideNET

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Shure SLX-D
  • Lys til streaming
  • Ung selvstændig
  • Frihedsmuseet
  • Redigering på iPad

Læs alt lige HER

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her