NYEE www

Af JOS Svendsen, 6. februar 2019

Vi udvider med Event Expo

Events bliver vigtigere og vigtigere selv i dagens online-virkelighed. Det skyldes at erfaringsudveksling og mulighed for feedback bare fungerer bedre ansigt-til-ansigt. Event Expo bliver Danmarks første event om alt det praktiske med events, konferencer, koncerter og alle typer af begivenheder, hvor mennesker mødes og kommunikerer.

Det virker, når man mødes med hinanden. Det fungerer, når man har mulighed for at udveksle erfaringer og stille de vigtige spørgsmål. Direkte feedback er vigtigt både for besøgende og udstillere. Vi kan se det, når der kommer evalueringer retur fra deltagerne på ProAV Expo. De elsker den direkte kontakt. Vi er fra flere sider blevet opfordret til at arrangere en ny messe, hvor udlejnings- og eventbranchen kan vise hvad de kan, og branchens førende distributører/forhandlere viser innovative løsninger, teknologier og produkter inden for bl.a.: audio, AV, lys, DJ-udstyr, video, rigging, staging, streaming, projektorer, mobile skærme, live videoproduktion for storskærm og meget mere...

Vi ved, at det ikke nytter noget bare at lave et roadshow med et sammenrend af udstillere eller sporadiske udstillinger med små stande. Det vigtige er den rigtige formel mellem produkter og vidensudveksling.

Event Expo er til eventforbrugere

Derfor løfter vi nu sløret for et nyt initiativ, Event Expo 2019. Det er en udstilling med konference rettet mod forbrugere af events - med et drys medier. ProAV Expo er en udstilling med konference målrettet de som producerer medier og events - krydret med vidensdeling.

Events er en effektiv form for at få ens målgruppe i tale og få feedback. Events spænder lige fra store scener via mødelokaler på hoteller til store som små netværksarrangementer – og alt det ind imellem.

Det er et spørgsmål om at mødes. Fælles for alle typer af møder/events er, at succes skabes før mødet. Jo bedre forarbejde, jo bedre resultat; det gælder for form, indhold og udførelse. Det er hvad Event Expo handler om.

 

Ring til os på 7020 9838, hvis du vil høre mere om dine muligheder på Event Expo 2019

 

Få succes med events

Vi kender alle situationen, hvor en-eller-anden griber en mikrofon - der ikke virker. Mens det bliver fikset, kan man undre sig over, hvorfor ingen har checket præsentationen i møderummet med den aktuelle projektor - for man kan ikke læse, hvad der står på skærnen. Når præsentationen så går i gang, går det op for en, at man heller ikke kan høre, hvad der bliver sagt, fordi anlægget dels er for dårligt, dels ikke er indstillet korrekt. Det er ikke noget som giver en høj evaluering. Og den bliver endnu dårligere, hvis der skal vises en video eller et websted, og ingen lige har styr på det, fordi man ikke lige øvede sig inden eventet.

Alle størrelser af events

Det samme fokus med forberedelse og styr på teknikken gælder naturligvis også for byfesten eller firmaets julefrokost. 

Og lejer man sine lokaler ud netop til events, er det rart at vide hvordan man indretter dem AV-smart, så udstyret falder ind i designet af lokalet. Det kan være restauranter, hoteller, kirker, gallerier og alle andre lokaler, hvor folk kan mødes ansigt til ansigt. Her er det interessant både med investeringer i udstyr og udlejning.

Men lige dét er også interessant for de mange gå-hjem møder, netværksevents og andre store som små forsamlinger, hvor man bare mødes de steder, hvor der er plads. Her er udstyr, som det lille let transportable lydanlæg en nyttig ting, der kan gøre forskellen for de bagerste personer i lokalet.

 

Se mere om Event Expo 2019 her

 

Udstyr til det hele 

Så er der naturligvis de klassiske sceneevents. Det er dem med scene, stort PA og massevis af lys i en rig. Det kan være musik, teater, konferencer. Alt det udstyr hertil har vi naturligvis også med på Event Expo. 

Endelig er der services til event. Det kan være en professionel konferencier, videofolk til at streame eller dokumentere eventet, en DJ til at underholde i pausen, vagtfolk til at passe på gæsterne, catering der giver det ekstra klik på like-knappen bagefter eller eventproducenter, så man ikke selv skal stå for det hele, når man nu skal i gang med de helt store events. Også det vil være repræsenteret på Event Expo 2019

Events er nemlig en del af vores oplevelsesøkonomi. Vi skal ikke alene have godt indhold, god eksekvering og klare informationer med hjem. Vi skal også have en god oplevelse. Så tingene skal fungere, og deltagerne skal efterlades med et ønske om at komme igen. Og gæster der kommer igen, kommer ikke til konkurrentens event. For events er ikke bare en markering i en kalender. De er en del af en permanent indsats. 

Vi ses 5-6 November

Derfor holder vi dette event om events. Event Expo er netop et event, hvor deltagerne får inspiration og viden til at få det maksimale ud af det næste event. 

Event Expo har fokus på løsninger på alle plan – teknisk, praktisk og inspirationsmæssigt. Som besøgende får du adgang til inspiration, så du kan gøre dine events mere spændende. Erfaringer fra andre, så du kan gøre det bedre. Og naturligvis mulighed for at se det nyeste og smarteste udstyr, så eventet bliver perfekt. 

Som udstiller får du mulighed for taletid hos nye målgrupper, du får lejlighed til at snakke løsninger på alle planer og hjælpe med til at Danmarks events bliver bedre.

Se mere om Event Expo 2019 her

ProAV Digital

ProAV7 20 forsideNET

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Shure SLX-D
  • Lys til streaming
  • Ung selvstændig
  • Frihedsmuseet
  • Redigering på iPad

Læs alt lige HER

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her