ProAV leder6

Af JOS Svendsen, 7. august 2020

Vi lever i interessante tider

LEDER: Man bør ikke frygte forandring. Hverken forandringen selv eller hvad den ender med. Men man bør være hunderæd for at være passiv og ikke se mulighederne i forandringen. 

Det ligger i forandringens natur, at den både lukker døre og samtidigt åbner muligheder. 

Det er naturlig svært at se, hvis man må sige farvel til medarbejdere og alle forretningsplaner ligger i laser. Det var så fint i februar, og nu er budgettet en utopi, mens ens kunder er blevet til fjerne bekendte. Møder er blevet til Skype-begivenheder og events til minder. 

Ja, det er hårdt. Men en ting er sikkert. Verden er en anden, og den bliver aldrig helt den samme som vi kendte den i februar. Nogle ting måske, andre i mindre grad og endelig er der alt det som forsvinder. 

Samtidigt sker der nye ting. Der opstår nye muligheder. Live Streaming er hot. Streaming i det hele taget er super populært. Alle aspekter af remote produktioner er i vækst. Aktiviteter som podcasts får et ekstra boost. Drive in teater, koncerter og film er pludselig dukket op. Virtuelle shows, konferencer og events er ved at finde nye former og formater. Det er jo ikke fordi behovene for underholdning, information og læring er forsvundet. Det er bare andre kanaler, som bruges. Nye og gamle kanaler, der tilpasser sig behovene. Det sker, hvad enten, vi ønsker noget andet eller ej. 

Derfor er det vigtig at gribe mulighederne og lytte.

Når vi hører på branchen, når vi lytter til tendenserne er der positive fortællinger – der er også negative. Det vigtige er, at der er positivisme at spore. Der er ikke sort alt sammen. Og det vil vi gerne stille skarpt på. 

Vi ser som vores mission at holde branchen orienteret. Sprede de positive beskeder, udfordre til innovation, og orientere om mulighederne. 

Første skridt er, at vi griber fat i streamingteknologier i nummeret lige efter sommerferien. Vi vil vise den innovation som er i branchen til at møde den nye virkelighed. Den energi der er til at komme videre i en forandret verden. Men det er ikke alt, som er forandret.  Først i november holder vi et Coronavenligt-event i Aarhus, netop med fokus på at vise de nye muligheder for mediebrugerne. Vi tror på, at verden er mere stabil på det tidspunkt. Og det er tiden for at mødes, for sammen at komme videre i den nye verden. 

 

Lederen er fra ProAV Magasinet - Juni/Juli 2020

ProAV Digital

ProAV7 20 forsideNET

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Shure SLX-D
  • Lys til streaming
  • Ung selvstændig
  • Frihedsmuseet
  • Redigering på iPad

Læs alt lige HER

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her