3. oktober 2007

Tandberg Data StorageLibrary T40 LTO-4


StorageLibrary T40 er et mellemstort båndbibliotek, der er ligeså billigt og enkelt som et standardbibliotek, men som kan tilbyde de samme avancerede funktioner og skalérbarhed som et virksomhedsbibliotek.

StorageLibrary klarer uovervåget sikkerhedskopiering og arkivering inden for en arbejdsgruppe og har støtte for både SCSI- og Fibre Channel tilslutning.

Nu får man en komprimeret kapacitet på op til 64 TB, og biblioteket kan monteres i et meget pladsbesparende 4U-rack. Tandberg StorageLibrary T40 er specielt udviklet til små og mellemstore virksomheder, som skal lagre mange data, til mellemstore virksomheder samt til afdelinger inden for større organisationer og virksomheder.

Båndbiblioteket indeholder en LTO-4 båndstation og et magasin til 40 kassetter, leverer hastigheder på 120 MB/s eller 432 GB/h (native), har en total kapacitet på op til 32 TB (native) og kan monteres i et 4U-rack.

StorageLibrary T40 eliminerer behovet og omkostningerne for en SCSI eller Fibre Channel styreenhed ved hjælp af funktionen Automation/Drive Interface (ADI) som er indbygget i LTO-båndstationerne.

Se mere på www.tandberg.com


ProAV Digital

ProAV6 forside www

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • 30 år i branchen
  • Streaming udstyr
  • Audio over IP
  • Svalegangen
  • Minitech

Læs alt lige HER

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her