Loko Expo

Af Birgit Waltenburg, 26. januar 2021


Nyt sted, ny tid, ny fremtid – ProAV Expo 2021

Behovet for at møde kollegaer i branchen, se på det nyeste udstyr inden for AV, broadcast, studie og live, udveksle erfaringer og få videnskontoen ekspanderet på saglige seminarer må være enormt efter et 2020, som mildest talt har været en udfordrende tid for de fleste. Lokomotivværkstedet centralt i København bliver rammen omkring ProAV Expo, der tager tiden ved hornene og udvider med mere plads. Tilmed kan du som besøgende tage din kollega, som arbejder med eventafvikling, med på messen; fordi samme tid, samme sted, men adskilt i to messearealer bliver der holdt Event Expo. Dobbelt op - en stærk og oplagt branche symbiose…. og stadig gratis at besøge.

I sikker vaccinetid afholdes ProAV Expo onsdag og torsdag den 13. og 14. oktober, 2021 i fantastiske rammer. Lokomotivværkstedet mellem Dybbølsbro og Enghave station har en imponerende arkitektur, et indbydende, men samtidig råt og rustikt look, som passer som fod i hose med vores branche. Højt til loftet, store gulv til loft vinduer giver naturligt dagslys og god atmosfære, og på de 10.000 m2 er der god plads. Fine parkeringsforhold og togstationen er også lige om hjørnet for besøgende, der foretrækker det. Tilmed gode adgangsforhold og læssemuligheder for alle vores udstillere. 

En klassiker gentages - ProAV Expo afholdes for 6. gang

ProAV Expo er blevet en institution! Messen, hvor alle – fra nybegyndere til professionelle – mødes. Nyt udstyr præsenteres, teknologiske fremskridt afdækkes og her møder du det nyeste indenfor kameraer, projektorer, skærme… suppleret med nye lydoptagere, mikrofoner og software… flankeret af kunstfærdigt lys til shows og arkitektur. En god snak med AV-integratorerne om den næste installation, et håndslag på en god deal og en aha oplevelse omkring teknologi, som du ikke lige havde spottet. ProAV Expo giver dig det hele.

Målgruppen er nu udvidet en smule. Uddannelsesinstitutioner, teatre, mindre produktionsselskaber, filmfotografer, hotel- og konferencesteder og museer får mere fokus, når vi sender invitationer ud. Det samme gælder SoMe og podcast folket - alle de nye og trendsættende aktører i branchen.

Forvent også at se et innovativt, debatskabende og informationsrigt konferenceprogram, hvor vi endevender de nye teknologier, udforsker nye metoder og inviterer prominente foredragsholdere til at bidrage med fængslende indslag.

Hånd i hånd med eventbranchen

Ingen event uden teknik, men også ingen event uden eventarrangørerne, catering, underholdning, sikkerhed og strategi omkring gennemførelse. ProAV Expo holdes parallelt med vores anden messe, Event Expo. Da event og teknik hører uløseligt sammen og vil der derfor også være rigtig mange besøgende på en af de to samtidige messer, som vil få stort udbytte af også at besøge den anden messe, nu ”når du er der”. Som arrangører tror vi på, at det fælles fokus vil give både besøgende og udstillere et endnu større udbytte. 

Vel mødt i Lokomotivværkstedet i oktober 2021 til et brag af en messe. Vi glæder os.

Se mere om ProAV Expo 2021 HER

Se mere om Event Expo 2021 HER

ProAV Digital

ProAV2 Forside NET

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Videoredaktion
  • AVID Carbon
  • Mikrofon til tasken
  • Midas Heritage
  • Morten Raarup
  • Demo/brugt udstyr

Læs alt lige HER

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her