26. september 2006

Monitor DK - AV-branchens nye fagblad

Monitor DK er den professionelle AV-branches nye fagblad, der sætter fokus på alle aspekter af produktions- og broadcastmiljøet- betragtet med helt friske øjne. I forhold til den traditionelle AV-branche vil et nyt interesseområde således være egenproduktion i reklamebureauverdenen, et segment i kraftig vækst.

Henrik Malmgreen, der i forvejen udgiver Digitale Medier, har sammen med Kim Odderskjær Hansen fra mediebureauet BK Media, der i forvejen udgiver AV-Håndbogen og som indtil nu har varetaget annoncesalget til AVM AudioVisuelle Medier, indgået samarbejde med det svenske fagblad for AV-branchen - Monitor - der således nu lanceres i Danmark som Monitor DK.

Det er yderligere planen på sigt at skabe et fælles, skandinavisk brand, idet der arbejdes seriøst på at etablere samarbejde med en partner i Norge.

“På annoncemarkedet mærker vi en stigende tendens til, at de store annoncører føler det som en fordel, at dialogen kan ske med et medie, der er repræsenteret i flere lande. Det gør det mere enkelt at dække et større marked i én arbejdsgang,” siger Kim Odderskjær Hansen.

Monitor DK lanceres til august som magasin, og det skyldes ifølge bladets chefredaktør Henrik Malmgreen, at annoncørerne har efterspurgt den bedst mulige trykkvalitet.

“Af hensyn til det fælles skandinaviske brand kommer Monitor DK til at ligne sin svenske kollega i udseende, men samarbejdet vil ikke betyde lanceringen af et koncept, hvor vi udelukkende oversætter artikler til dansk.”

“Det redaktionelle samarbejde har primært sin styrke, når det gælder formidling af teknisk nyhedsstof og krævende test, mens reportager og interviews fra den danske AV-branche naturligvis vil være en markant del af det nye bladkoncept,” siger Henrik Malmgreen, Derfor har redaktionen tilknyttet en kreds af landets bedste freelance journalister med specialviden inden for AV-området.

ProAV Digital

ProAV6 forside www

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • 30 år i branchen
  • Streaming udstyr
  • Audio over IP
  • Svalegangen
  • Minitech

Læs alt lige HER

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her