26. september 2006

Miranda AMX

Til IBC i Amsterdam var Miranda klar med to nye HDV-interfaces, ADC-800 CAM A to D converter og AMX-800 CAM embedder. Desuden vises HD-Bridge DEC+ som er en HDV (MPEG-2) dekoder, som kan anvendes, når HDV skal afspilles som video. HD-Bridge DEC+ har to HDV IEEE-139 tilslutninger (i.Link, FireWire), en ASI-indgang og en genlock indgang.

De to videoudgange understøtter både HD-SDI og SDI med embedded audio samt tidskode. Desuden kan HD-Bridge DEC+ håndtere videosignaler, som komposit eller SD/HD komponent og lyden som AES eller analog. Den skifter ligeledes automatisk mellem 1080i/720p HD eller 720p24 HDV til 1080PsF24 HD-SDI. Miranda ASI-Bridge CAM er en kameramonteret konverter fra HDV til ASI, som kan anvendes når kameraets signal skal distribueres via AIS-kabler.

ASI-Bridge CAM har input for HDV via IEEE-1394 og konverterer signalet tll et standardiseret MPEG-2/ASI-format. Mirandas ADC-800 CAM er en kameramonteret A-D konverter til live HD digital monitoring og indspilning af et signal fra en HDV-camcorder. Denne konvertering sker ved, at det ukomprimerede, analoge komponentsignal konverteres til HD-SDI med embedded audio og tidskode. Ved at anvende det analoge signal undgås alle faldgruber i Long GOP. Miranda AMX-800 CAM er specielt anvendelig sammen med Canon XL H1 HDV.

Miranda XVP-811i er en ny konverter til op-, ned- og krydskonvertering af såvel SD som HD, og den anvender blandt andet AFD-systemet til automatisk konvertering af billedeformat. HD-Bridge Dec+ er en videreudvikling af Mirandas HDV til HD-SDI-interface, som nu har fået forbedrede funktioner til ENG samt support for 720p24 HDV til 1080p24 HD-SDI. Endvidere præsenteres nye versioner af Kaleido-Alto-HD, Kaleido-K2 og Picolink.

Distributør: Danmon A/S, tlf. 45 96 88 00


ProAV Digital

ProAV6 forside www

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • 30 år i branchen
  • Streaming udstyr
  • Audio over IP
  • Svalegangen
  • Minitech

Læs alt lige HER

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her