AVS OB vogn

Af JOS Svendsen, 11. december 2019

AVS Nordic – Nu med OB-vogne

Det er kun halvandet år siden AVS Nordic udvidede forretningen med AVS Nordic Rental. Nu er der kommet et OB-selskab til, idet AVS Nordic - Martin Lindegaard og Tobias de Vries har købt en andel på 50% i Fjord Film, der blandt andet leverer teknik til Xfactor. De resterende 50% ejes af Jeppe Hansen, som er direktør i selskabet.

Hverken AVS Nordics grundlægger Martin Lindegaard eller hollandske Tobias de Vries, der står for den daglige drift af AVS Nordic Rental, havde forstillet sig, at man efter kun halvandet år ville udvide forretningen med et OB-selskab. 

”Vi fik muligheden for at købe en andel på 50% i Fjord Film, som vi har haft en relation til i længere tid igennem vores salgs- og udlejningsforretning. Og vi greb chancen, fordi vi kunne se synergimulighederne imellem salg, udlejning og OB-produktion. Vi ser også en stor fordel i at være en ”one-stop shop”, som de eneste i landet, siger Martin Lindegaard.

 

Læs ProAV Magasinet November 2019 lige her

 

Ekspanderende udlejning

Det har været en hektisk tid for AVS Nordic, siden udlejningsaktiviteterne startede. Virksomhedens tre dele er nu oppe på 10 medarbejdere foruden de administrative medarbejdere. Og 5 af medarbejderne er kommet til i løbet af det sidste år. 

Martin Lindegaard siger: ”Vi er i dag et af de største dag-til-dag udlejningsfirmaer i Danmark – og det er sket på bare halvandet år. Det tror vi på, at vi er lykkedes med, fordi vi fokuserer på vores kunders behov. Vi gør alt, hvad vi kan for at opfylde kundernes behov. Vi lejer gerne et GoPro ud, hvis det giver mening for kunden.” 

Martin Lindegaard ser en synergieffekt mellem virksomhedens tre forretningsdele, som han tror vil gavne kunderne. Han siger: ”Vi har heldigvis mange trofaste kunder, og det er vigtigt for os at kunne støtte dem på alle måder. Der er kunder, som køber udstyr og lejer resten, og nogle har behov for noget, der rækker udover det, vi hidtil har kunnet levere. Med det nye ben, der er kommet til, har vi også mulighed for at hjælpe på de store produktioner.

Større projekter på grund af udvidelsen

Ifølge Martin Lindegaard har udvidelsen også betydet, at der er kommet nye kunder til. Det er netop de kunder med de større projekter, som dukker op nu. Fjord Film er teknisk leverandør til Xfactor, Danmark har Talent, Masterchef og flere andre shows i samme størrelse. Det betyder, at der nu kommer kunder, der ikke har kendt AVS Nordic før. Martin Lindegaard siger: ”Med OB-selskabet i sammenhæng med vores udlejningsafdeling står vi meget stærkt på markedet for teknisk udstyr til produktion af underholdningsprogrammer i Danmark, som er der, hvor vi har vores fokus.”

 

Læs ProAV Magasinet November 2019 lige her

 

Om fremtiden

Hele konceptet er endnu så nyt, at AVS Nordic stadigvæk er ved at få udvidelsen ind under huden. For de tre partnere Jeppe Hansen, Tobias de Vries og Martin Lindegaard er det vigtigt, at man arbejder med synergierne mellem virksomhedens tre forretningsområder. De siger: ”Kundernes tillid er super vigtig for os. Vi vil blive ved at med at kunne råde kunderne til de løsninger, som giver mest mening for dem. Nu har vi bare en større spændvidde. Samtidig satser vi på at blive den bedste totalleverandør for kunder i alle størrelser. Oplevelsen skal være den samme, uanset om man kommer ind fra gaden eller opererer med de helt store produktioner.”

 

Artiklen er fra ProAV Magasinet - November 2019

ProAV Digital

ProAV7 20 forsideNET

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Shure SLX-D
  • Lys til streaming
  • Ung selvstændig
  • Frihedsmuseet
  • Redigering på iPad

Læs alt lige HER

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her