Alt om Livelyd

Livelydforside.png“Alt om livelyd” er en ny håndbog, hvor lydteknikere og musikere kan lære alt om lydteknik på koncerter og events. I “Alt om livelyd” bliver de vigtige værktøjer som mikrofoner, højttalere, mixerpulte, equalizer, dynamik og effekter gennemgået. Bogen har fokus på den praktiske anvendelse af lydteknikken, men den vigtigste teori bag signalvej og teknik bliver også gennemgået. Bogen er spækket med relevante illustrationer, der hjælper til med at lære den svære kunst at få god lyd på livekoncerter. “Alt om livelyd” udkom i november 2013.

Om forfatteren:

Jens Walther har i over 30 år arbejdet som lydtekniker. Han er selvlært med base i sit eget Dublab Studie i København og har sideløbende fungeret som live lydtekniker rundt omkring på koncertstederne, væsentligt i Danmark. Bl.a. som fast lydtekniker på Copenhagen Jazzhouse og Montmartre.

Samtidig med jobbet som lydtekniker underviser Jens Walther i lydteknik og musikteknologi på en lang række af danske og skandinaviske uddannelsessteder og institutioner. For tiden er han fastansat lærer på Rytmiske Musik Konservatorium og Sonic College.

I starten af 90'erne startede Jens Walther sammen med tre andre techheads magasinet MidiMag. Siden har han skrevet et trecifret antal artikler og tests, bl.a. for magasiner som SoundCheck, Musikeren, MusikerMagasinet og ikke mindst ProAV Magasinet (tidligere Monitor).

"Alt om Livelyd" koster 199,- ekskl. moms og forsendelse.

 

ProAV Digital

ProAV7 20 forsideNET

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Shure SLX-D
  • Lys til streaming
  • Ung selvstændig
  • Frihedsmuseet
  • Redigering på iPad

Læs alt lige HER

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her