Tests

Sirui 1

Stativ til DSLR-folket fra Sirui

Kinesiske Sirui har sendt en serie af videostativer på markedet, der overrasker positivt ved simpelhed og god byggekvalitet.

dpa dvice with iphone.jpg

Mobile kvalitetsoptagelser

DPA Microphones har for nylig lanceret DPA d:vice MMA-A, som er en kombineret stereomikrofonforforstærker og A/D konverter, specielt til brug med DPA’s egne mikrofoner og iPhone.

GH5

Panasonic GH5 - 4K i nye klær'

GH5 har været ventet med længsel efter forgængeren GH4 blev et 4K hit - Panasonic har opgraderet video-mulighederne i GH5, og kameraet er da også et konge 4K hybridkamera. Men der er lidt kongens nye klæder over kameraet.

ksm8 acclaim

En aktiv og en passiv i skøn forening!!

Den amerikanske mikrofonproducent Shure har på det seneste haft godt gang i deres udviklingsafdeling, hvorfra der er kommer ikke mindre end to nye mikrofoner baseret på helt unikke og skelsættende teknologier. Her ser vi en KSM8 sangmikrofon med en nyudviklet dobbeltmembran, mens vi senere i efteråret ser på deres nye zonedækkende AV mikrofon.

atomos flame bts 16

HDR venlig 4K recorder

Blandingen af en monitor og en recorder er god - Atomos har adderet en High Dynamic Range-model til deres serie af recordere med monitor, der alle optager video på priseffektive harddiske. Vi har haft Atomos Shogun Flame til HDR-test.

Blackmagic Ursa Mini shoulder mount

Blackmagic Design Ursa Mini

Blackmagic Design Ursa Mini er et kamera, som er velegnet til corporate produktioner, reklamer eller det lille drama med god tid – og en smule velvillighed.

Video Assist 4K Hero

Video Assist 4K

Blackmagic Design har designet en 4K recorder, der både er nem at bruge og leverer redigeringsparate optagelser på SDXC-kort.

cam3

Canon EOS C300

Canon Cinema EOS C300 HD-kameraet var en stor succes, og nu er der kommet en revideret udgave med blandt andet 4K optagelse. Vi har testet kameraet med både Canons foto- og cineoptikker. Det har givet nogle interessante konklusioner.

DJI Osmo positions

DJI Osmo

Osmo betyder noget i retning af sammensivning, Og et 4K-kamera, der er sambygget med en gimbal-baseret stabilisator er faktisk en rigtig smart sammensivning. Vi har været ud at gå med DJI Osmo.

CASA 1

Canon XA35

Kameraer til de hurtige reportager skal være nemme og hurtige i brug og lyden skal også være ordentlig - der skal være et minimum af kabler, og hele affæren skal kunne bæres rundt, uden at man har en fysioterapeut med på holdet. Vi kigger på kombinationen Canon XA35 og Saramonic trådløs mikrofonsæt.