Nyheder

Monitor Nytfra 300316

Lyd- og lysfirma har udvidet sin forretning

Mixpro har i januar opkøbt Diskotekerne.dk og vil fremadrettet kunne servicere kunder både øst og vest for Storebælt, med lokation i Lunderskov og Skovlunde.

EYE Filmmuseum

Mesterskaber i videokunst

Amsterdam Light Festival skal sammen med ISE og RAI Amsterdam være værter for World Masters of Projection Mapping. Mesterskabet løber af stablen fra den nu og til 9. februar 2018 og vil under hele perioden vise videokunst projiceret op på EYE Filmmuseums imponerende facade. Lokal teknisk support og installation bliver leveret af BeamSystems.

Filmby Aarhus event Foto Gorm Brandeurp

Filmby Aarhus udvider i 2018/19

Filmby Aarhus opfører en tredje bygning på havnen i Aarhus og bliver Danmarks største klynge af digitale visuelle virksomheder under samme tag.

TV2 nyhedsstudie

Strategi gav rekordår

Et af målene for TV 2 NEWS i 2017 var at gøre kanalen endnu mere relevant for danskerne – også når der ikke er breaking news.

esee 14 medieskolerne

Så er der igen blevet uddelt pris

Jonas Otto Mattsson, FTP-elev på TV 2 Fyn blev vinder af e-see prisen, da den blev uddelt for 14 gang på Medieskolerne. Prisen, der er indstiftet af E-see, gives til den elev, der har den bedste præstation ved den skriftlige prøve på FTP-uddannelsens 4. skoleperiode. Udover hæderen fulgte der også et LED kameralampe kit med.

Jakob H Reflecktor

Nyt lysfirma med gammel kending

I starten af December åbnede et nyt lysfirma i Danmark - med en gammel kending bag roret, Jakob Hansen, tidligere direktør hos Gobo & Highlight.

Claus Calmar

AV-virksomhed åbner kontor i Danmark

Exertis CapTech, en af Sveriges største distributører inden for IT og AV, fortsætter med den nordiske satsning og åbner lokale kontorer i Danmark og Finland. I Danmark kommer kontoret til at ligge i København. I forbindelse med åbningen af det nye, danske kontor har man ansat Claus Calmar til at varetage salget i Danmark.

Kim Rasmussen Kramer

Ny mand hos Kramer Danmark

Kramer Electronics i Danmark har ansat Kim Rasmussen, som har mere end 17 års erfaring i AV-branchen, som ny salgsansvarlig.

Vertikal video

Værsgo - hils på det ny video-format 9:16

16:9 er vi vant til at kalde formatet, som de fleste showreels er produceret i for at passe godt ind i det medie, de bliver set på – smartphones.

Studios til HDR

Studios bliver til HDR

Svenske HDRs opkøb i foråret af det danske og norske facilitetshus Studios har skabt en markedsspiller i skandinavisk format med fremskudte poster i Central- og Sydeuropa. 1. januar 2018 får Studios Danmark og Studios Norge nyt skilt på facaderne.